Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 726abaeb02effe79cfbe09a31c281a7a

Stemning i vintermørket

Sylling Sangkor starter jubileumssesongen med å ta med seg korvenner i bygda og inviterer til konsert i Frogner kirke.

Koret feirer i år 35 årsjubileium. Altså er  det  godt over det vi kaller en mannsalder. Sylling Sangkor ble stiftet i november 1974 av Arne Ridddervold og Egil Krogh,  som også ble korets faste dirigent. Arne Riddervold er fortsatt entusiastisk  kormedlem og  støttespiller i bassrekka. . Han  har  vært formann i omtrent halvperten av de årene koret har eksistert, og er nå dessuten æresmedlem. Hans arbeide for sangen i bygda var mye av bakgrunnen til at han i   i 1994 fikk  Lier  kommunes kulturpris.

I dag er Reidun Wahlquist leder, og i  jubileumskomiteen spiller Grethe Lund en sentral rolle.

Koret har i underkant av 20 medlemmer. I  likhet med de fleste andre kor  ønsker det seg flere sangere. En kjærkommen gave til koret vil derfor være å stille opp på mandagsøvelsen i aulaen på Sylling skole , finne en plass i rekkene og synge med.  Koret er kjent for et folkelig uttrykk og god klang.

Anne Lise Solheim er en avholdt  og drivende dirigent som i de sist e åra har  vært i stand til å ta ut det beste av sangerne uten å svinge for mye med dirigentstaven. 
Torsdag blir der konsert i Frogner kirke. Ikke overraskende har den fått  navnet , ”Stemning i vintermørket". Til kirken har Sylling Sangkor invitert med seg Frogner Kirkekor og Vice Versa. Og siden dertte er innledningen på jubileumssesongen, har koret også  hyret inn en  god solist, Kari Falch Sirnes.

Konserten er torsdag 19. februar kl. 19.30  i Frogner kirke. Se for øvrig utlagt plakat.

Velkommen!

  

Forrige artikkel:Godt nyttår! Enig……?Neste artikkel:Romjulsmusikk
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode