Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 334ba4ed44380ac398caaf783bc0d783

Pomp og prakt i Lier

Oppkjøringa i gang til promenadekonsert

Gud skapte antakelig musikkseminarene for å skille pessimister fra optimister.

Snøen ligger meterhøy. Om nettene kryper gradestokken under minus ti. På Haugestad er Vice Versa, Sylling Sangkor og Lier Janitsjar i gang med forberedelsene til årets sommerkonsert. Sangere og instrumentalister har fått notehaugen. Innledende kommentarer tyder på  at meningene er delte  om hvordan det kommer til å gå. Kort sagt, stemningen er skeptisk og avventende.

Likevel er det slik at etter fem intensive øvingstimer er optimistene anført av den entusiastiske Vice Versa dirigenten Turid Mathisen, i flertall. Og da det også vanker optimistiske toner fra dirigentkollegaene Anne Lise Solheim og Øystein Olsen i henholdsvis Sylling sangkor og Lier Janitsjar, er stemningen høy både i korps og kor etter endt gjennomkjøring av seminarets siste nummer. -Vi har god tid, sier Olsen, og det har han vel rett i. For når dørene åpnes for konserten i aulaen på St. Hallvard 10. juni, er jordbærene modne hos Myhrene i Sylling, og overalt ellers i bygda er salathøstinga godt i gang.

- Programmet er ambisiøst, sier Turid, men vi har funnet fram til melodier folk flest kjenner, og som de liker godt. Vi har holdt oss innenfor opera – og musikalsjangeren. Aida av Verdi er på repertoaret og Lloyd Webber og Gershwin er med. Dessuten skal vi oppføre deler av Griegs ufullendte opera, Olav Trygvason.

Så nå vet folk hva de skal "tune" inn på –Men det kommer til å bli noen overraskelser, sier Turid – Litt jubalong.  Det er jo en promenadekonsert.- men altså  husk: Vi må regne med noen dobbeltøvelser.

Forrige artikkel:Godt Nett-ÅrNeste artikkel:Båndtvang i alle lysløyper
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode