Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: df3bf09cbe080c672d39cd66397d4c03

- Norge er verdens beste land å bo i , men vi kan bli bedre!

Dette budskapet har LO-leder Gerd- Liv Valla og leder i Norsk Tjenestemannslag, Turid Lilleheie med seg når de onsdag 25. august inviterer til omfattende NTL arrangement i Drammen

LO-Forbundet besøker Drammen med flere arrangementer 25. august: Det blir besøk på en rekke arbeidsplasser, det holdes faglig konferanse og fra klokken 15.00 slår forbundet til for full musikk på øvre del av Bragernes torg.

På torget vil publikum få anledning til å stifte nærmere bekjentskap med NTL-medlemmer fra distriktet og arbeidsplassene deres, for eksempel Aetat, trygdeetaten og skatteetaten.

Det er i NTL du finner hverdagsheltene i velferdsstaten. Derfor kommer vi til å utnevne en hverdagshelt fra distriktet, en påskjønnelse til en person som har gjort en stor innsats, men som vi nok ikke vil komme til å se på TV.

- Alle legger merke til NTL-medlemmene i hverdagen. Men de færreste tenker over det. Den servicen publikum får i mange offentlige virksomheter bygger på den innsatsen til NTL-medlemmene. – Man kan si det slik, at det er våre medlemmer, som «smører» hjula i samfunnsapparatet. Det gjelder i alt fra serviceetatene til FN-tjenesten, sier forbundsleder Turid Lilleheie.

På Bragernes torg kan du vente musikk- og kulturinnslag, maskiner som brummer og bergingsdemonstrasjon ved Norsk Folkehjelp. Vi må nok være på plass på kontorene for å holde hjulene i gang, men den dagen skal vi på torget, sier Lilleheie. Gerd-Liv Valla og Turid Lilleheie kommer til å besøke en rekke arbeidsplasser i Drammen og omegn. De har i tillegg med seg Kjell Bjørndalen, leder i Fellesforbundet, som sjåfør.

Norsk Tjenestemannslag er et LO-forbund for tilsatte som jobber i staten og i virksomheter med offentlig tilknytning. NTL har 47 000 medlemmer, ca 1700 av dem i Buskerud

Med vennlig hilsen
Tove Lise Granli Informasjonssekretær, Norsk Tjenestemannslag
Telefon: 23 06 15 31 / 91 85 92 30
Faks: 23 06 15 31 E-post: tove.lise.granli@ntl.no
Møllergata 10. 0179 Oslo

Forrige artikkel:FotoutstillingNeste artikkel:Lier-nett kommer til å forsvinne snart!
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode