Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: e24fa0af9889a4a2efe1a5e99bfe2d6c

Vestregionen markedsfører seg gjennom kultur

De 13 kommunene i Vestregionen har i samarbeid med ulike aktører gått sammen om å markedsføre 13 arrangementer som er knyttet til vann. I brosjyren Opplevelser ved vann er det arrangement for enhver smak.

Innenfor Vestregionens grenser kan man i august blant annet være med på båttur i Sande, laksefestival i Øvre Eiker, skulpturvandring i Bærum og en rekke konserter. Badeandveddeløp i Svelvik og juvvandring i Lier er spennende og utradisjonelle arrangement for alle aldre.

Vestregionens tretten medlemskommuner har nærheten til vann som et fellestrekk. Her finnes innsjøer, fjord, tjern og elver. Mange av kommunene har i de siste årene lagt ned et stort arbeid i å gjøre disse områdene tilgjengelige og attraktive. En naturlig følge av dette er at det foregår mye i vannkanten i Vestregionen.

Vi ønsker å gjøre innbyggerne i regionen oppmerksom på det mangfoldet av kulturtilbud og opplevelser som finnes i nærmeste omegn, sier prosjektleder for kultursamarbeidet Thea Breivik. Vi har laget en brosjyre som er tilgjengelig på alle kommunenes servicetorg for å gi publikum noen utvalgte godbiter.

Er du glad i trebåter? Søndag 13.august er det mulig å studere klassiske båter i sjøen på nært hold på Vollen i Asker. Krepsefiske er et eksotisk syn når båtene legger fra land, og det lystres med lykter i augustmørket på Steinsfjorden. Maratonløp og folkeliv blir det fra fjord til fjord på Ringerike. Åpning av kunstutstillinger på nasjonalt nivå vil foregå i Nedre Eiker og på Jevnaker. Det er stort tilbud av konserter i sommerNorge og det gjelder også i Vestregionen. Wenche Knutsson spiller bryggekonsert i Hurum, Halvdan Sivertsen og Frode Alnæs spiller ved Asdøltjern i Lier og en rekke kjente band og artister spiller på Elvefestivalen i Drammen og Fjordfestivalen i Røyken.

Bruk den siste sommermåneden til påfyll av kultur og opplevelser! Det er et stort mangfold av arrangement, og Vestregionen presenterer noen smakebiter gjennom brosjyre og nettsider.

Brosjyren er å finne på servicetorget i kommunene i Vestregionen.

Forrige artikkel:Godt Nett-ÅrNeste artikkel:Båndtvang i alle lysløyper
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode