Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 4f55223dd7e5596555061a5c125d565d

Eiksetra populær

Friluftsfolket vil fortsatt kunne nyte stedet, fordi over 20 søkere har meldt sin interesse for å overta som bestyrer etter Truls Hafslund.

Drammen oog Oplands turistforening (DOT) gir uttrykk for sin tilfredshet over Truls Hafslunds 13-årige jobb. Sammen med kona Turid Avdal  har han gjort en kjempejobb for å legge til rette for for friluftsfolket. Paret har også gjort Eiksetra til et attraktivt sted for forskjellige arrangementer.

Lier kommune eier Eiksetra. Den blir leid ut til DOT (Turistforeningen) som ansetter bestyrer.

- Vi er godt fornøyd med den store interessen av søkere som ønsker å drive Eiksetra, sier daglig leder av Turistforeningen, Henning Hoff Wikborg, til Liernett i dag. - Søknadsfristen er satt til 20. oktober, så vi skal snart i gang med intervjuer av aktuelle kandidater,

Truls Hafslund trekker seg som bestyrer grunnet helseproblemer. - Men han har sagt seg villig til å være behjelpelig inntil ny bestyrer er på plass, uttaler Hege Larsen  ved Kultur og Fritid i Lier Kommune til Liernett.  Hun melder også om at det vil bli lagt frem en arealplan for stedet, og at den vil komme til politisk behandling snart.


For mange småbarnfamilier, turgjengere og skiløpere er Eiksetra et hyggelig serveringssted med fast åpningstid i helgene, sanitæranlegg, skileikanlegg og lysløype, lavvoer og grillplass, natur/kultursti, utlån/utleie av kanoer og levende dyr. Stedet er utgangspunkt for et uttall av stier og løyper i alle retninger.

Eiksetra egner seg ypperlig for tilrettelagte aktivitetsdager, møter og selskaper.

Her søker DOT etter ny bestyrer:
http://drammen.turistforeningen.no/article.php?ar_id=35278&fo_id=624

Det er utarbeidet en egen brosjyre for Eiksetra:
http://www.lier.kommune.no/files/Kultur,%20idrett%20og%20fritid/Friluftsliv/Eiksetra-brosjyre.pdf

Forrige artikkel:Toget er gåttNeste artikkel:
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode