Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 4f3b5d17ff11d2c4ef92e94a16cfe299

Østlandspåske

Er du blant det store flertallet som feirer påsken hjemme?


... i gråbleke vårer Foto: Thv.l

Fjorden, skogen og kulturlansdskapet kan være retningsgivende stikkord om du likevel skulle få lyst på en tur i terrenget uten å måtte overnatte borte fra home-camp. Stæren flyr ikke lenger i flokk, men fuglene har parvis funnet passende revir. Blåveisen har for lengst fargelagt gråbleike sørhellinger, og hestehoven er alt preget av hengende utbrenthet.


Nattverd i kirkestua i Sylling Foto: Thv.l

Det kan virke som kinosalen er tidens prekestol og har overtatt rollen som formidler av påskebudskapet. Likevel minner vi om at det fins alternativer til Mel Gibsons spekulative The Passion of the Christ som har fått kristne voldsvegrere til å bli huiende voldsliberalister. I Sylling blir det etter gudstjenesten på skjærtorsdag kl. 18.00 nattverdsmåltid i kirkestua - neppe vin til brødet , men mye god kaffe.


Eiksetra. Foto: Thv.l

Har du fortsatt klister under skiene? Bruk ikke tid på ta det bort. La det heller hjelpe deg til å få få en mest mulig problemfri tur inn til Skimten i påsken. Der vil vil Truls Hafslund med gode hjelpere ha kaffevarmen klar, og alle fasiliteter og godsaker du til vanlig finner på Eikssetra, brus, pølser kaffe,solbærtoddi, appelsiner og sveler. Er du tidlig ute første påskedag, blir det gratis egg og bacon. Truls vil benytte anledningen til å presentere spennende planer og tanker for framtidig drift av Eiksetra. Plassen i hjertet av Finnemarka fortjener å bli et godt identitetsmerke for liunger. Altså er skogen, fjorden og kulturlandskapet vel verdt tre fridager. Rekkefølgen er uten betydning,


Turid og Truls - 3 kilometer til Skimten

God Østlandspåske.

Forrige artikkel:FotoutstillingNeste artikkel:Lier-nett kommer til å forsvinne snart!
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode