Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 69a2b3ca3086ac7c9a75f2b857f857fd

Hverdagsfilosofene fortsetter sine samtaler

Filosofisk kafé starter torsdag 17.januar kl 11.00 i Frivillighetssentralens lokaler i Fosskvartalet. Møt opp hvis du har tanker du ønsker å dele med andre.

Hverdagsfilosofene i Lier fortsetter sine samtaler.
Filosofisk kafé starter torsdag 17.januar kl 11.00 i Frivillighetssentralens lokaler i Fosskvartalet.
Møt opp hvis du har tanker du ønsker å dele med andre.

Materialismen i dag - finnes det en vei bort fra den? Dette er et av temaene som vil bli tatt opp av hverdagsfilosofene i Lier i vinter. Det er duket for mange spennende temaer og diskusjoner, og deltakerne kan selv komme med forslag til emner.

Frivillighetssentralen og Senioruniveritetet fortsetter samarbeidet om filosofisk kafé. Det blir 10 samlinger denne vinteren. Hver torsdag til og med 3.april, med pause i vinterferien og i påsken.

En filosofikafé er en uformell gruppesamtale omkring et tema. Målet er ikke å vinne en diskusjon, men å snakke sammen. Man når sjelden fram til et endelig svar. Likevel sitter man igjen med ny kunnskap og tanker som kommer fram underveis. Det viktige er selve opplevelsen av å være med på en diskujson som hever seg over den hverdagslige praten.

Kaféen ledes av en animatør. Det vil si en ordstyrer som også skal være en inspirator, provokatør og formidler. Voltaire sa det slik; "Filosofien helbreder ikke, men den bringer trøst. Det er jo allerede meget".


Deltakere på filosofisk kafé høsten 2007

Forrige artikkel:Godt nyttår! Enig……?Neste artikkel:Romjulsmusikk
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode