Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 6fb89c0f7821bd7e1c2edb5c90f159a4

Marit Reiersgård Bredesen med krimbok

I et vintermørkt Lier forsvinner et barn i vintermørket og en lærer blir funnet kvalt.

I  januar kommer Marit Reiersgård Bredesen med enda en bok, og denne gang er det krim hun leverer.

Forfatteren, som bor på Tranby, har tidligere utgitt ungdomsromanen ”Alt jeg ser er sant” (2007) og ”Valpen til Vilde” (2010) som en begeistret kritiker skrev at ”tåler å bli lest flere ganger!!”

Når Reiersgård Bredesen nå kommer med krimboken "Stolpesnø", knytter det seg derfor både forventning og spenning til boken, som utgis på Gyldendal og ventes i bokhandlene i januar.

Her er forlagets forhåndsomtale:
Femårige Oda går ut for å leke i snøen. Hun kommer aldri inn igjen. Det er 25. januar, det snør tett. Brøytebilen dundrer langs de smale veiene i Lier utenfor Drammen. Fem år gamle Oda tar på seg den rosa parkdressen og går ut for å ake. Hun kommer ikke inn igjen til middag, hun er sporløst borte.

I nabohuset tyvlåner unggutten Raimo morens bil for å kjøre til den kvinnelige tegnelæreren sin. Han finner henne kvalt, og tilsynelatende voldtatt. Likevel velger Raimo å holde munn om det han ser. Hvilke hemmeligheter er det som skjuler seg i vintermørket?

Politietterforskerne Bitte Røed og Verner Jacobsen begynner det vanskelige arbeidet med å avhøre mennesker på et lite tettsted. Alle kjenner hverandre, alle vet noe. Og alle ønsker noe mer for livene sine

Forrige artikkel:Eiksetraområdet bestNeste artikkel:Fortsatt utrygg søndagsparkering på Heggtoppen
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode