Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: b1134f58d71664a0044ebf237e41d200

Stille dager på hamburgerkafeen

Hos Max ved den tidligere bomstasjonen på Kjellstad er trafikken mindre enn ventet.

Forventningene var høye i januar. Det flommet av personale bak disken, men på kundesiden var det labert. Det startet, for å si det forsiktig, svært stille.

Kort tid etter annonserte Max at etableringen på Kjellstad var en suksess, men den annonsen var trolig bestilt før åpningen.

Heller ikke på nettsiden til Max har det vært nevneverdig aktivitet på nyåret. Der står det nemlig fortsatt at Max i Lier skal åpnes 26. januar. Slikt slurv bedrer neppe kundetilstrømningen.

Hamburgerne holder derimot mål, selv om noen hevder at kjøttet er litt for finmalt og oppblandet. Vennlig betjening er det også. Litt ventetid må påregnes, for alt blir laget mens man venter. Derfor ligger det ingen halvtørre hamburgerpakker og venter på kundene.

Kildesortering av avfallet er et positivt trekk.

”Slaget står nå om sultne bilister på E-18 ved Drammen”, står det på nettsiden til Max, men bilistene har tydeligvis klart å stille sulten uten hjelp av hamburgerne derfra. Så gjenstår det å se om Max klarer seg uten bilistene, for uten bil er det skjeve grønne huset med Max og Marché nærmest utilgjengelig.

- Max i Norge skal vokse til rundt 40 restauranter i Norge, het det i en pressemelding i fjor. Det kan ta tid å nå det målet, selv om ambisjonene er klare nok. I en blodtørstig pressemelding fra Max står det at ”den svenske burger-kjeden er klar til å gå i strupen på McDonalds og BurgerKing.”

Som hos McDonald skal ekspansjonen skje ved deltagelse av ”franchisetakere”, en ordning som har visse fellestrekk med det gamle husmannsvesenet.

Forrige artikkel:Mer fokus på kvinnelige forfattereNeste artikkel:Travel ettermiddag for politiet i Lier
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode