Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 84069dae350a376df21d4a4b93e85dfa

Nyhetsbildet i førjulstiden

Statsministeren befinner seg for anledningen på svært tykk is, julehandlende landsmenn sklir omkring på glatte gater i desembermørket, og kommunestyret (bildet) har hatt møte.

Julestille
- Det har vært en svært rolig natt i Søndre Buskerud, melder politiet. Det eneste unntaket var at en full og kranglete mann i førtiårsalderen ved tretiden i natt ble bortvist fra en bensinstasjon i Engene i Drammen, der han var til sjenanse for ansatte og kunder. Mannen var visstnok ikke fra Lier.

Julepynt
Ved en drammensskole uttrykte en lærer for noen dager siden en lite gjennomtenkt mening om elevenes hodeplagg. I en ellers nyhetsmessig stille førjulstid er saken blitt svært godt mottatt av media.

Julefred
I et tykt og glinsende reklameblad fra Liertoppen Kjøpesenter skriver senterlederen i sin lederartikkel at ”Før julefreden senker seg skal vi gjennom den travle adventstiden”, hvoretter senterlederen utdyper betydningen av å få handlet mest mulig før jul. ”Ha en fredelig førjulstid”, avslutter senterlederen, som tydeligvis allerede har glemt innholdet i artikkelen sin.

Julekaker
Den katastrofalt dårlige tilgangen på smør tvinger stadig flere til å bruke margarin til julebaksten. Ettersom en betydelig andel av kakespiserne allerede har lagt i seg det samme smøret som ledd i den såkalte lavkarbodietten, vil smørmangelen ikke påvirke folkehelsen nevneverdig. 

Annet
Lier kommunestyre (bildet over), som hadde møte mandag og i går, hadde bare ubetydelige innvendinger mot beslutningene som tidligere i måneden var tatt av ”budsjettkameratene”.

Forrige artikkel:Full stopp igjen for TogetNeste artikkel:- Endelig Heiahall!
Flere artikler

2022 Sylling Hardcode