Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 22ff1db4872aef0068bc53256d380b9f

2530 besøk på "Ukas post"

De enkle turmålene som liungene kunne nå i sommer, ble en stor suksess.

På de 26 postene ble det hele 2530 besøk. Arrangør Lierbygda O-lag er svært fornøyd med oppslutningen.

Mest besøkt var postkassa på Kraftkollen på våren med 265 innskrevne navn. Færrest besøk hadde Reistadvollen midt i fellesferien med 38 besøk. En håndfull antall deltakere er vært på alle 26 ”Ukas Post”, blant dem lensmannen og helsesjefen i Lier.

Hver uke fra 26. april til 27. oktober kom det en ny kasse på plass på ulike steder rundt om i skogene i Lier. Å se strammeloddene helt oppe på Skakkleivåsen fra taubanen Gjellebekk - Engersand var trolig den meste ultimate opplevelsen for mange deltakere. Utsikten fra familien Aaslands hytte på sørsiden av Storsteinsfjell ble også satt pris på. Alle stedene hadde en liten informasjon om selve opphengsstedet.

På hyggekvelden som Lierbygda O-lag forleden holdt for deltakerne, ble det trukket ut fire premier blant de som hadde skrevet seg inn i loddbøkene omkring på Liers turmål. Turkartpakke med tre gode turkart over de viktigste turområdene i Lier med målestokk 1:20 000, var tilgjengelig for deltakerne på hyggekvelden til ekstrapris.

Navn på premievinnerne finner du her: http://www.lierbygda.no/

Bildet viser utsikten fra familien Aaslands hytte på Storsteinsfjellpløået.Hele 124 deltakere hadde tatt turen hit i opplegget ”Ukas Post” for å kunne få med seg denne utsikten mot Ytre Lier og Drammensfjorden.

Forrige artikkel:Krampe i 35 kmNeste artikkel:Priser til liunger?
Flere artikler

2022 Sylling Hardcode