Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: cb5c32d3decf011fa76346edb16e4200

Ny plassering i toppen?

Arne Sand, med fem seire i "Hauer`n", gleder seg til vinterens klassiker i marka.

- Jeg forventer at Eirik Kurland Olsen og Per Kr. Nygaard blir for tøffe for meg, men jeg skal prøve å henge på så lenge som mulig. Arne har en lang og merittliste som turløper i seniorklassen. Som juniorløper var han, blant annet, med I VM. Han er en av ”kongene” i Hauern, men har også flere klasseseire i Birken.
Apropos Birken, Arne er klar for en ny tur fra Rena til Lillehammer i mars. - Tidligere i vinter er det blitt mest bedriftsrenn, forteller Sjåstad-løperen.
Arne melder at ”Gårdsgutta” stiller en stor tropp. Og han varsler at skikamerat Rolv Eriksrud er i god form.

Fulltegnet
Minneløpet ( "Hauer`n") og Ungdomshauern er fulltegnet med 1200 deltakere, melder Hauern`s hjemmeside. Det blir ingen mulighet for etteranmelding. Derimot er det god plass til alle som har lyst til å gå Marsjen eller Familiehauern.
Antall deltakere er utvidet til 1200, noe som betyr at vi øker fra 4 til 6 startpuljer og kommer til å endre seedingskravene slik at det blir rundt 200 i hver startpulje. .

Fristen for manuell seeding gikk ut mandag 1. februar, så arrangørene Drammens Strong, Sturla, Drafn og Sjåstad/Vestre Lier IL, har dessverre ikke mulighet til å foreta manuell seeding utover de deltakerne som allerede har fått dette bekreftet.

Løpere og publikum bør merke seg at løypa er endret. I fjor viste den seg å være for kort. For deltakerne i Minneløpet blir det en ekstra runde rundt Marivann slik at løpet nå er nesten 42 km. For deltakerne i Marsjen og Familiehauern er denne ekstra sløyfen valgfri. Deltakerne i Ungdomshauern (18 km) skal Ikke gå denne ekstra runden. I tillegg er avslutningen av løpet lagt om Klopptjern, slik at løperne slipper den skarpe høyresvingen de hadde like før mål i fjor.

Th. Haug-Marsjen arrrangeres av  DOT (Drammen og Oplands Turistforening).

Hauern vil bli delt inn i 4 startpuljer.

Les mer om seedingen her:
http://www.hauern.no/index.php?option=com_content&view=article&id=41&Itemid=68

Historikk:
http://www.hauern.no/index.php?option=com_content&view=article&id=3&Itemid=35

Les ellers mer om Th Haugs Skifestival her:
http://www.hauern.no/

NB. Liernett vil som vanlig dekke arrangementet i form av intervjuer, bilder og videofilming. Resultatene legges også ut så fort som mulig etter løpet.

Forrige artikkel:Fire til BaliNeste artikkel:Opptak til barnehager i 2010
Flere artikler

2022 Sylling Hardcode