Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: d519111c45daf700f0239403c3f34b16

Snøgøy i vinterferien!

Bli med Barnas Turlag i Drammens og Oplands Turistforening på skimoro i vinterferien!

Drammen kommune lager tradisjonen tro et flott skileikanlegg ved Landfalltjern i Drammen, og vi inviterer til to flotte og aktive dager i anlegget for de som er hjemme i vinterferien.

Søndag 25. februar er det åpen familieskidag der hele familien kan ta turen til Landfalltjern og ake, leke seg i skileikanlegget og/eller gå seg en lenger tur innover de fine skiløypene i marka. På aktivitetsdagen tirsdag 27. februar vil det myldre av spreke barn fra distriktets SFOer, og andre barn med foresatte er også hjertelig velkommen! Begge arrangementene varer fra 11.00-14.00.

I tillegg til skileiken med blant annet kuleløype og hopp som jo kan brukes hele vinterferien, lager vi natursti på ski, snopeløype, slalåm, plingeløype og akebakke! Vi har varme griller som man kan steke medbrakt mat på og bål til å varme seg ved, og for å gi litt ekstra varme i kroppen serverer vi saft til alle deltagerne. Alle må ha med egen mat, drikke, kopp, noe å sitte på, ekstra varmt tøy, ski og eventuelt akebrett. Tirsdagen blir det satt opp buss fra plattform C på rutebilstasjonen i Drammen kl. 10.30, -, pris kr. 30,- pr. pers. Påmelding til DOT, tlf. 32 89 16 50 pga plass.

Bli med på vintermoro sammen med Drammens og Oplands Turistforening!

Forrige artikkel:Skål for de frivilligeNeste artikkel:Nyttårsbilder fra Lier
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode