Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 5a7afe65842477daec87063766037779

DT ønsker ikke storskjerm

Storskjermen som NRK og Drammen kommune ønsker i Drammen sentrum skaper debatt. Saken har blitt utsatt, og Drammens Tidende beskyldes for å bidra til utsettelsen.

NRK Østafjells har i samarbeid med Drammen kommune planer om å sette opp en 25 kvm stor skjerm i Drammen sentrum, hvor det skal sendes både lokalt produsert innhold og innhold fra NRK.

Meningene er delte om skjermen, og nå har vedtaket om storskjermene blitt utsatt til januar, skriver DT.no.

Etter en lederartikkel i Drammens Tidende som gikk mot byskjemen denne uken, anklages lokalavisen for å hegne om sitt lokale mediemonopol, skriver bransjeavisen Kampanje.

- Jeg føler at lederen i Drammens Tidende mandag bærer preg av at den er skrevet på vegne av eierinteressene til mediehuset Drammens Tidende, som har monopol på lokal nyhetsformidling i Drammen, sier varaordfører Freddy Hoffman til Drammens Tidende.

Les hele lederen hos DT:
Ikke mobb Torget vårt (11.12.06)

Forrige artikkel:Godt Nett-ÅrNeste artikkel:Båndtvang i alle lysløyper
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Onsdag 13. desember 2006 20:08: Kame Ramann
Det er vanskelig å forstå at noen i det hele tatt kan ønske seg en slik skjerm. Bildet kan man slippe unna ved å snu seg, men lyden kommer til å forstyrre alle og enhver på torget og i nærmeste sidegater.
Reaksjonene har vært så mange og så klart negative at det bare blir dumt når varaordfører Hoffmann skylder på DT.
Fredag 15. desember 2006 01:12: Petter Arntsen
Jeg mener det er meget betenkelig at NRK som er en statsfinansiert medieinsitusjon bygger ut infrastruktur for offentlig visning som de trolig på et senere tidspunkt skal bruke til reklame.Ta f.eks Autofil. Et gjennomkommersiellt opplegg som sponses av NRK. De dekker seg bak at det som skjer på nettet er unntatt fra reklameforbudet. Jeg ønsker ikke å bli pådyttet mer eller mindre kommersiellt NRK stoff når jeg er i Drammen. Hva pokker er det som foregår?
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode