Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 7826d848ae43de7426a30b8086dd2365

Hverdagen i en lokalavis

Lierposten hadde torsdag besøk av et fjernsynsteam fra Først & Sist-redaksjonen i NRK.

David Montgomery i Mecom, som har kjøpt Orkla Media, er gjest hos Fredrik Skavlan fredag kveld. Teamet som besøkte Lierposten var ute etter å formidle hvordan hverdagen i en lokalavis er.

Toppsjefen David Montgomery har i norske medier blitt fremstilt ganske negativt og i introen til kveldens program omtales han som "en mann som får temperaturen i et rom til å falle med ti grader når han kommer inn", skriver bransjemagasinet Kampanje. Han har også fått massiv kritikk fra både ansatte og redaksjonelle ledere i gamle Orkla Media.

Kampanje skriver at ifølge Lierposten vil Fredrik Skavlan spørre David Montgomery om hvorfor han kjempet seg til overtakelsen av Orkla Media, hvordan den økonomiske situasjonen til Mecom er og hva norske journalister kan vente seg.

Overtakelsen av Orkla Media gikk endelig og formelt i boks denne uken, og mange frykter at Montgomery blir en nådeløs sjef som vil skvise lokalavisene for å betjene de høye lånene.

Lokalavisen Lierposten er et datterselskap av Drammens Tidende-konsernet, og har ingen tilknytning til nettavisen Liernett

Forrige artikkel:Friluftsliv hele åretNeste artikkel:Positiv utvikling - flere tar bussen i Lierområdet
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode