Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: c28456e2bb855b230b8e614735bc7f7a

Velkommen til nye Liernett

Velkommen til den tredje versjonen av Liernett. Etter som årene har gått har Internett forandret seg. For å henge med på utviklingen har vi i Liernett forandret både layout, system og organisering. Nå ser du på den tredje versjonen av nettavisa Liernett. Les mer om Liernett og hvem som jobber med prosjektet.

Hva er Liernett?

Liernett er et politisk uavhengig nettsted som søker å referere og debattere hva som skjer i Lier. Vi ønsker å tilby en arena der alle politiske partier, frivillige organisasjoner og engasjerte innbyggere kan presentere sitt syn på aktuelle saker.
Liernett publiserer alle innlegg så fremt de har tilknytning til Lier kommune og ikke bryter norsk lov.  Vi ønsker ikke rasistiske ytringer eller oppfordring til kriminelle handlinger, men alle andre innspill er velkomne.

Organisasjonsform

Liernett er registrert som et selskap med delt ansvar. I dag er dette ansvaret delt i 5 like andeler. Dette revurderes på hvert årsmøte, og interesserte aktører kan når som helst melde sin interesse for andeler i Liernett.
Alle inntekter deles mellom eier av det systemet vi benytter, annonseansvarlig, skribenter og fotografer. En del av inntektene går også til å utvikle nettstedet videre.

Hvem jobber med Liernett i dag?

Dag-Frode Gulsrud, annonseansvarlig
Dag-Frode har lang erfaring som organisator innenfor frivillige organisasjoner. Han har i flere år drevet aktiviteter innenfor idrett. Dag-Frode er også IF-ambassadør. På Liernett har Dag-Frode ansvaret for annonsesalg og kontakt med våre støttespillere.

Rune Elven, ansvarlig redaktør
Rune har ansvaret for å kontrollere at innholdet på Liernett er i tråd med intensjonen. Rune er utdannet lærer og har i tillegg fungert som Informasjonssjef i Drammen Internasjonale sjakkfestival.

Svend Asbjørn Sylling, daglig leder
Svend Asbjørn er teknisk ansvarlig og har gjennom sitt selskap Sylling Hardcode levert den tekniske løsningen for å presentere stoff på Liernett. Han er også generelt ansvarlig for driften av Liernett og er regnskapsansvarlig. Svend Asbjørn har økonomisk utdanning med påbygning innen IT-ledelse og har kompetanse innen webutvikling.

Thorvald Lerberg, journalist
Thorvald er uten tvil den som best kjenner alle sider av Liers kulturliv. Gjennom flere år skrev han store deler av Lierposten. Han var den viktigste bidragsyteren til boka Lier 2000, og har i flere år vært aktiv i mange sammenhenger. Thorvald er utdannet lærer.

Torger Almaas , journalist
Torger har lang erfaring som journalist i blant annet Drammens Tidende, Lierposten og Gaula blad. Han har også erfaring fra flere idretter og oppdaterer seg stadig på disse. Torger er utdannet lærer.

Forrige artikkel:Konsert og CD fra Remme BrothersNeste artikkel:Fra Lier til tinderangling i Jotunheimen
Flere artikler

2022 Sylling Hardcode