Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 12fc64b8e4e03b7a95514c7642485811

Impuls, ny gratisavis i Lier

Men også i Røyken, Drammen og Asker. Avisen har et opplag på 50 000.

Vi skal prøve å dekke breddekulturen, sier redaktør Rune Elven som i tillegg til å ha vært en betydelig bidragsyter når det gjelder det redaksjonelle stoffet, også har satt avisen på pc’n hjemme. Impuls har mye til felles med en vanlig avis, format og mye av innholdet er det samme som du finner i blekka du hver morgen henter i postkassa.
- Men Impuls er ingen meningsavis, sier Elven. - Heller ikke kan vi komme med nyheter i og med at vi i første omgang skal komme ut med ujevne mellomrom gjennom året. Likevel kommer den til å gå andre aviser i næringa. Impuls vil gnage på det samme feature-stoff-markedet som betyr mer og mer for avisene generelt ettersom de ikke lenger kan være først på gata med det siste.
- Vi satser på vanlige folk, og vi håper flest mulig vil kjenne seg igjen i det vi fyller sidene med, fortsetter Elven.
- Forsida er litt spesiell, bare bilder med logoen nederst i venstre hjørnet.
Rune Elven var i flere år redaktør for Liernet og var også sentral i arbeidet med å gi ut de tre temaavisene Liernett utga i 2007.

- Det er ingen heksekunst å publisere nærmest hva som helst, sier Elven. Vi holder faste utgifter  på et minimum og finansierer alt ved hjelp av annonser.
Ansvarlig utgiver er Einar Hamre som har lang erfaring med å gi ut temaaviser.
Liernett har fått redaktørens tillatelse til å legge ut ”Impuls” på nettet.og ser gjerne at leserne kommer med tilbakemeldinger via oss.

Last ned førsteutgaven av Impuls som PDF-dokument her (dokumentet er på 6,4 MB)

Forrige artikkel:Godt nyttår! Enig……?Neste artikkel:Romjulsmusikk
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Fredag 2. mai 2008 01:24: Skeptisk
En ny ikke-nyhetsavis? Tja, Rune Elven skal lage avis med annonsefinansiering som ikke kommer ut oftere enn han har råd til?
Det blir nok en pussig grei. Vi hiiiiiger etter å få en ny annonseavis i postkassa. Ærlig talt Rune Elven, det er greit at du konkurrerer med de øvrige avisene om annonseplassen, men kanskje du må se langt etter nogenlunde seriøse intervjuobjekter? Jeg trodde egentlig at du hadde sluttet med presse, det hadde kanskje vært det beste.? Vel, vel, du lovte å trekke deg fra Lier nett, men dukker opp i ny ham, hvem skal du nå slakte da? Alt interressant utenom annonser? Nei, slutt opp nå da, det beste hadde vært om Lierposten fikk mulighet til å drive god lokalavis både på papir og på nett. De har gode journalister. Det må bety slutt for tullete¨, såkalte nettaviser som Liernett og Rune Elvens nye stunt.
Fredag 2. mai 2008 11:53: Tom I.
Lierposten har vel mulighet til å drive god lokalavis både på papir og på nett? Det er ingen som hindrer de i det.
Problemet er bare at de ikke gjør det, i alle fall ikke på nett.

Det er forresten interessant at Skeptisk leser tullete nettaviser som Liernett, til tross for all skepsisen. Det er vel ingen som har tvunget deg til det?
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode