Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: f605288ef957264fea8ada6b65b81d7b

Liungen lekte seg

Etter hvert som målene rant inn på Liungen-banen ble det hele en lek for bygdas fotballstolthet nummer en. – Det er artig å få igjen for innsatsen, sa en av kampens profiler, tremålscorer, Hanne Teigstad.


Hanne Teigstad (Foto: Rune Elven)

– Varmen var plagsom, spesielt i andreomgangen, da vi ikke fikk noen drikkepause, sa en svært fornøyd spiss som gledet seg over framgangen fra forrige kamp. Defensivt hadde Liungen full kontroll mot Bamble som ikke ble i stand til å skape noe framover.


Liungen jobbet Bamble i senk. (Foto: Rune Elven)

Liungen dominerte allerede fra start. Bamble var knapt over midtstreken i første omgang. Det er illustrerende at deres eneste mulighet kom på en halvsjanse på grunn av noe slurvete forsvarsspill av Liungen. Colombo Nilsen ryddet opp i det som av fremspill av bortelaget. Det må ha vært en ”kjedelig” dag på jobben for henne.


(Foto: Rune Elven)

Kjedelig var det ikke for oss som ikke valgte badestranda denne varme, flott augustdagen. I førsteomgangen husker vi best Guro Sandnæs to fine scoringer fra distanse, det siste fikst og kjapt med venstre bein helt nede i keepers venstre hjørne. Sammen med nevnte Hanne Teigstad, er de to av flere unge spillere som Liungen kan få stor glede i årene som kommer.


Innlagt drikkepause i varmen - det har vi ikke sett på kamp før. (Foto: Rune Elven)

Det var god balanse i Liungen-laget. Bamble ble løpt og spilt i senk i andreomgangen, anført av kaptein Ingunn Sørum. Bamble var så å si utspilt ved alle scoringene. At hjemmelaget var så effektive lover godt foran toppkampen førstkommende onsdag, mot Kattem.


(Foto: Rune Elven)

-- Det er viktig å nullstille seg før denne kampen, sa hovedtrener Lena Tyriberget like etter kampslutt. – Vi er først og fremst fornøyd med laginnsatsen. Mange var gode i dag. Den samme innsatsen og den samme gode bevegeligheten trengs i høyeste grad onsdag. Blir det poeng i den kampen har de nok ett og et halvt bein i Toppserien.


Therese Gabrielsen (Foto: Rune Elven)

-- Det var moro å spille igjen, sa dagens debutant Therese Gabrielsen. – Det var litt uvant å spille på kant. Hun har spilt venstre back tidligere på Medkila. Hun var dessverre ikke med da de vant cupfinalen i fjor mot Kolbotn. Therese håper på mer spilletid og flere år for Liungen på øverste nivå.


Elisabeth Thon og Jorunn Fanebost. (Foto: Torger Almaas)

Elisabeth Thon fra Nøtterøy og Jorunn Fanebost fra Nesodden ser alle Liungens kamper unntatt bortekampene der Liungen må bruke fly. Førstnevnte er Hege Thons mor og Jorunn er Heges tante. Begge har vært supportere for Hege da hun spilte for både Kolbotn, Asker og Larvik


Sørum puttet som vanlig... (Foto: Rune Elven)


(Foto: Rune Elven)

Forrige artikkel:FotoutstillingNeste artikkel:Lier-nett kommer til å forsvinne snart!
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode