Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 5543f110275e3d73c4964930a298e24c

Rundspilte Kolbotn

Ingunn Sørum (på bildet) gjorde fire mål for Liungen, da sjuerlaget vant 8-2 over Kolbotn etter en flott førsteomgang

Kvinner,  1  div  Sjuerfotball:

Stoppen kunstgressbane

Liungen - Kolbotn  8-2  (7-1 ved pause)

Scorere for Liungen: Ingunn  Sørum 4, Inger Knuten, Hilde Staver, Kristine Kirkeng og ett selvmål.

Liungen tar fort tak i kampen og etter ett minutt står det 1-0 til Liungen på Stoppen gressbane. Målscorer Ingunn Sørum. Etter tre minutter svarer Kolbotn med Marte Våge i spissen. Stillingen er nå 1-1. Kun to minutter etter er Sørum på hugget igjen. Hun demper ballen på brystet og dundrer inn 2-1 målet. Liungen setter fort i gang spillet og skaper store muligheter gang på gang. 11 minutter inn i 1. omgang drar Inger Knuten av to spillere, skjærer inn foran Kolbotn-forsvaret og setter inn Liungens tredje mål.

Liungen får store spillerom fra midtbanen og frem. 16. minutter spilt; nydelig spill fra Inger Knuten til Kristine Kirkeng som dundrer inn 4-1 målet. Kolbotn glimter til innimellom, men Liungens keeper står støfast i gressmatta. Inn i det 20 minuttet får Torill Helgerud og Ingunn Sørum til et nydelig spill fra midtbanen og frem. Ingunn Sørum 5-1. I løpet av de neste fem minuttene scorer Liungens Hilde Staver og et selvmål fra Kolbotn. 7-1 til Liungen.

2. omgang.

Kolbotn sitter tett oppi Liungen spillerne og gir de grønn-gule jentene lite spillerom. Kampen tar seg opp og begge lag er svært agresive. Etter 21 minutter inn i 2. omgang løsner det for Liungen. Sørum dundrer inn 8-1 målet. Bortelaget mister fokus og Liungen produserer flere målsjanser. Inn i det siste spillerminuttet våkner angrepet til Kolbotn, bortelaget får frem det siste målet i kampen. Kampen ender 8-2.

Forrige artikkel:Godt nyttår! Enig……?Neste artikkel:Romjulsmusikk