Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: b08c6cca711c7f13cd0234146c653b2c

Thuns og Tollefsens tips nærmest

Dersom rekkefølgen i Toppserien blir den samme som etter ni kamper, vil Thun og Tollefsen (på bildet th) vinne Liernetts tippekonkurranse med knapp margin --

Etter en poengberegning som gir 0 poeng for riktig plassering, 1 poeng for et avvik på en plass, 2 poeng for to plasser avvik, etc, har Thun og Tollefsen nemlig 12 poeng, tett etterfulgt av Lierenettredaktør Rune Elven med 13 poeng, ordfører Ulla Nævestad, eks Liungen-spiss Ingunn Sørum og Sylling-trener Øyvind Nilsen, alle med 14 poeng.
Både Liungens trenere, Liernett, ja alle med hjertet for Liungen håper selvfølgelig at rekkefølgen i bunnen blir noe endret. Som de fleste vet, ligger laget på bunnplass. Og det hadde selvfølgelig ikke lagets trenere tippet. I likhet med tre andre av tipperne hadde de tippet Liungen på "sikker" plass,  på 8 plass. Og seks av totalt ni tips hadde Liungen på 8. plass eller bedre.
Åtte av ni av tipperne har Trondheims-Ørn, Team/Strømmen, Røa og Kolbotn på topp fire. Svært mye tyder på at kun de fire ovennevnte vil kjempe om medaljene. Kanskje vil ikke avgjørelsen skje før i de to siste serieomgangene. De inneholder antatte toppoppgjør.
 
Forrige artikkel:Fomlet i forsvarNeste artikkel:Ulla koste seg på liungbanen
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode