Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: a8de6edf8ea451da5ce86a6fc6f57580

Revansje fra vårkampen?

Resultatet bør bli langt bedre enn 0-9 i vårkampen mot Amazon og Margunn Haugenes (bildet), hvis Liungen skal berge plassen i Toppserien.

Optimismen var stor etter 2-2 i treningskampen på Føyka før seriestart. Men stortapet 0-9 etter en god åpning ned i i Grimstad i seriekampen preget nok Liungen i kampene som fulgte.
Tidligere landslagspiller Margunn Haugenes (36), med OL-gull, EM- og VM -sølv, i  tillegg også erfaring fra proffspill i Fulham i England, måtte ta over treneransvaret, da Amazons styre løste trener Odden fra trenerjobben før sommeren. Økonomisk bakrus førte  til at noen spillere også måtte løses fra kontrakten.
Likevel har Amazon langt bedre resultater enn Liungen i serien. Laget er trygt plassert midt på tabellen. I siste serieomgang ble det seier mot Team/Strømmen.

Marte klar
Marte  Kvaale er tilbake i buret. Hanne Teigstad sliter med en kneskade.  Åshild Thorrud har begynt på skole i Trondheim og spilte ikke forrige kamp. Hun blir hentet hjem, kun hvis det er skade.

Laget mot Amazon:
Kvaale - Kristiansen, Løvseth, Nordahl, Jonvik - Ormåsen, Sandnæs, Muzungu, Flaathen - Bjerke, Mumtaz

- Hvis laget står på i to ganger 45 og ikke tar pauser har vi muligheter, sier en alltid optimistisk hovedtrener Thun. - Vi går alltid på banen for å ta poeng. Hvis ikke kan vi bare legge opp, sier hun kontant og offensivt.

Kampene i morgen ( Våre favoritter uthevet:)

Arna/Bjørnar
  - Sandviken
Fløya - Klepp
Kolbotn - Røa
Team/Strømmen -Trondheims-Ørn
Liungen - Amazon

Trondheims-Ørn leder med 24 poeng, Kolbotn og Røa har 24. Deretter følger Arna/Bjørnar og Team/Strømmen med 23 p og  Amazon 13 p.
I bunnen kjemper Fløya (9 p), Fløya (7 p), Sanviken 6 p og Liungen (3 p)
Se forøvrig fullstendig tabell på Liungens hjemmeside!

Slik det ser ut nå kan  Liungen få Medkila (Nr 3 i 1. div) i kvalikkamper i november. Medkila ble overraskende cupmester for et par år siden, da de slo Kolbotn i finalen.


Forrige artikkel:Godt Nett-ÅrNeste artikkel:Båndtvang i alle lysløyper
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode