Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: a9765cd4db1afaa078d9bcbf2cc62145

Stor respekt for Liungen

Klepps trener Knut Eriksen ( på bildet) husker Liungens sterke andre omgang, da laget hans vant 4-2 på Liungbanen i juli, men mener at laget hans fortsatt er sterkere enn Liungen.

Bunnlaget Liungen har bare 3 poeng og målforskjell 7 - 100, mens Klepp som nest siste lag på tabellen har 8 poeng og 15-60. Begge lag består av mange unge og nye spillere i Toppserien. - Vi har har klart å fornye laget på kort tid, sier Eriksen. - Vi har spilt best mot de beste lagene, mens vi har tapt mot de lagene vi burde ha tatt poeng fra, sier han. Både mot Trondheims-Ørn og Røa spilte Klepp meget bra. Liungen derimot har gått på det ene stortapet etter det andre.
- Vi ha kun fokus på å vinne i morgen , sier Knut Eriksen (42). For å unngå kvalikkamper må Amazon slå Sandviken i Bergen i morgen. Gjør de det, vil det være bonus for oss. Vi er forberedt på å slå Manglerdu/Star (Lag nr 4 i 1. divisjon, red anm) sammenlagt på to kvaikkamper i november.
Hans far, Erik Eriksen, Godsets gode back fra storhetsriden på 60- og 70-tallet, har forsynt sønnen med to A-4 ark om flere motstanderlag i høst.  - Far mener det er markert forskjell på Toppserien og 1. divsjon. Derfor er vi optimistiske  med tanke på at både Klepp og Liungen klarer å fornye kontrakten, sier Knut Eriksen.
Klepp mangler kun en spiller av førsteelleveren i morgen når avspark skjer kl 1400.  Silje Thorsen soner for to gule kort.
- Vi har preparert banen så godt som mulig i det siste. Vi er avhengige av fart på ballen, sier Eriksen.
 
Forrige artikkel:Rundspilt av StrømmenNeste artikkel:Marathonmannen/ skomaker bli ved din lest
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode