Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: f754d560c5205b04f840533ff8eadcd6

Må samle seg igjen

Et nykomponert Lier-lag fikk problemer på fredag, men beholder fortsatt tabelledelsen.

5. div avd 2

Sande – Lier IL 3-0 (1-0 ved pause)

Startoppstilling: Thoung Le, Fredrik Warloff, Jens Tvede, Morten Påsche, Jon Ivar Gjellum, Thomas Borge, Stian Påsche, Asbjørn Auvi, Tam Le, Ketil Ustad og Anders Teigen.

Benyttede reserver var Morten Eriksen, Magnus Juvik, Simen Stokke og Torstein Gravdal.

Laget hadde en fin treningskamp bak seg mot 3. divisjonsslaget Hokksund. Det ga seier og stor optimisme før høstsesongen. Før bortekampen mot Sande kunne tranbygutta vise til hele 10 strake seire, men Sande sørget fjor at seiersrekken ble brutt.

Mange forfall gjorde at laget måtte nykomponeres en del.

- 1. omgang kan oppsummeres med at Lier var det totalt førende laget. Laget hadde 3-4 100 % - sjanser og flere halvsjanser, uten at ballen ville i mål. Etter ca 35 min var det likevel Sande som gikk opp i 1-0 etter å ha fått tildelt et straffespark. Dette var deres eneste sjanse i 1.omgang, skriver Morten Påsche på Lier IL s nettside.

I følge Påsche var også Lier var det førende laget og hadde et par kjempesjanser i starten, blant annet et skudd fra Tam i krysstanga. I stedet var det Sande som fikk servert 2-0, da Thoung mistet et overlegg i beina på en Sande-spiller. Lier la så om til 3-4-3 resten av kampen, men slet med å komme til de helt store sjansene. I stedet var det Sande som på en av sine overganger kunne sette inn 3-0 på overtid.

Les mer om Lier ILs A-lag her:

http://idrett.speaker.no/organisation.asp?id=55210

Sande gikk opp på andreplassen på tabellen med 26 poeng. Lier har 31 poeng og hele 36 plussmål. Laget har sjansen til å revansjere og sikre den solide tabelledelsen med seier over Kongsberg 2 på Tranby mandag 1. august.

Liungen starter høstsesongen med kamp mot Slemmestad 2 på tirsdag på Liungbanen på tirsdag. Selv om bortelaget er noe bedre plassert på tabellen. Slemmestad 2 har 16 poeng på 7. plass, Liungen har 13 poeng på 9. plass. Med seier vil Liungen gå forbi på bedre målforskjell.

I 4. divisjon åpner Sparta/Bragerøen med bortekamp mot ROS i morgen, mandag. Spa/Bra vant hjemmekampen i vår.

Lier G 19, som spilte kvalifisering for Interkretsserien i vår, må nøye seg med 1. divisjon i høst. Laget møter Vestfossen i bortekamp på onsdag. Vestfossen ble nr 3 i sin 1. divisjonsavdeling i vår med fire seire og to tap.

Forrige artikkel:Ett år etter MangfoldsåretNeste artikkel:- Fikk brukt fysikken
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode