Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 3fd5c0bbd521a768803b4c35a22630b8

Tett kamp på Tranby

Lier burde "punktert" kampen i andre omgang.

Tranby Idrettspark

4. div

Lier IL - Åmot 2-2 (1-2 ved pause)

Tomålscorer Edvin Blazy, kanskje den beste offensive spilleren i 4. divisjon, scoret begge Liers mål. Litaueren, som har spilt elitefotball og har erfaring fra europacupen med dobbeltkamper mot, blant andre, Viking, kunne lett ha scoret flere. I første omgang fikk han en hundreprosent gratissjanse, men i stedet for å plassere ballen i hjønet, smelte han den over. Men bevares han gjorde jobben likevel. Først utnyttet han somlete forsvarspill hos Åmot allerede etter 7 minutters spill. Etter at Lier fikk to baklengs, etter henholdsvis 19 og 30 minutters spill, kom Lier anført av Blazys hardt tilbake etter pause. Blazys utlikning i det 20. minutt kom rett og slett på hard jobbing. Først vant han en hodedueell, deretter rappa han ballen mellom sine to oppassere og så banka han den i mål.

Dessverre fikk ikke hjemmelaget seiersmålet og slapp Åmot litt inn i kampen. Litt unødvendig ampert ble det også på slutten.

- Utfordringen er at de andre spillerne får utnyttet Blazys kvaliteter, sier trener Tommy Nordstø. - Men vi får forhåpentlig forsterket laget med Kenneth Strysse og Ketil Ustad på fredag i bortemøtet med Drafn. Tidligere Liungenspiller Strysse har spilt for Konnerud det siste året, mens Ustad har vært skadet. Liers lag er ungt, med hele seks juniorer i A-lagstroppen. Men 40-årige midtstopper Haugan bidrar til å høyne snittalderen. Og evigunge Haugan spilte stødig i kveld.

Tap for Sp/Bra

Laget på Stoppen måtte tåle et 0-1 tap for Moingen på fredag. Laget ble noe svekket på grunn av hele ni forfall, pluss en hektisk oppladning for et par av spillerne. Dermed står de med bare fem poeng etter de fire første serierundene, men innehar for øyeblikket den viktige 6. plassen (Bare de seks beste lagene blir med videre i 4. div neste år, på grunn av den nye serieordningen). Tirsdag har Spa/Bra sjansen til å revansjere seg. Det er hjemmekamp mot Slemmestad  klokka 19.

Lier er for øyeblikkket på 7. plass, men har bare spilt tre kamper. Både Solberg og Hallingdal er ubeseiret etter fire serierunder.

Under sees Blazys score Lier første mål (bilde nr 1). Blazys andre scoring i tre faser (bilde nr 3, 4 og 5)

1/5 (DSC_4669_re.JPG)
2/5 (DSC_4683_re.JPG)
3/5 (DSC_4708_re.JPG)
4/5 (DSC_4709_re.JPG)
5/5 (DSC_4711_re.JPG)
Forrige artikkel:Siste julebrev fra MalagaNeste artikkel:Smilte fornøyde
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode