Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 603eb95d71ac0d394c69affa380d5b04

Helsvart helg

Det var ikke mye som stemte for Lier futsal i helga, selv om Edvin Blazy scoret tre mål i den siste kampen i Stangehallen.

LIER- FRIGG 2-8 (1-4)
Mål: Jon Brenden, Odd Juel

LIER- BJØRNDAL 6-7 (3-5)
Mål: Edvin Blazys 3 (straffer), Andreas Ask, Lars Bjørnerud, Prince Monga

Lier stilte kraftig redusert. Ute var Lars Sætra, Mads Hansen, Ole Christian og Kim Kristiansen, Mergim Hereqi, Stian Solberg og Espen Røisland for å nevne noen. Dermed hvilte det stort ansvar på Blazys, Verpelstad, Brenden, Monga og keeper Hoang Le. I tillegg stilte Lier med Andreas Ask (15 år), Lars Bjørnerud (16 år), Odd Juel og Sondre Nysether.

Frigg stilte med sin vanlige 2 divisjonstropp. Og viste at det var større forskjeller denne gangen mellom Lier og Frigg. Riktignok fikk Frigg fire mål av den meget billige sorten, men Lier klarte aldri helt å true et meget samspilt og velspilt Frigg-lag. Lier var hele tiden med i kampen. Både på 1-3 og 2-5 scoringene levde kampen, men for dårlig defensivt samarbeid gjorde det litt for enkelt for Frigg som vant fortjent denne gangen.

Lier skulle reise seg igjen mot bunnlaget unggutta fra Bjørndal, men klarte nærmest på mirakuløst vis å tape 6-7. Også her fikk Bjørndal score veldig lett. Det aller meste gikk dessverre inn, og selv om Lier hadde en kjempespurt, ble det et supersurt tap.
Lyspunktet opp i all sorgen var at ungutta Ask og Bjørnerud og Juel fikk hver sin scoring i sin futsaldebut.

- Jeg håper vi kan stille med et litt mer rutinert futsalmannskap videre i sesongen. De etablerte skuffet nok både seg selv og treneren denne gangen. Det var lite som fungerte. Kanskje aller mest lagspillet, sier Ketil Verpelstad.

-Mergim Hereqi, Kim Kristiansen og Kenneth Strysse er rutinerte spillere som blir viktige i fortsettelsen. Og så kommer keeper Kim Husum tilbake mål. - Vi skal heve oss til de neste kampene som spilles i Oslo lørdag 22. januar, avslutter Lier-treneren.

Forrige artikkel:Inspirasjon til Fair PlayNeste artikkel:Bilder etterlyses
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode