Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: f32db1fdf8243a536154c4cd5b7f8850

Usikker fremtid for Lier futsal

- Futsal blir nedprioritert, selv om spillerne vet hvilke helger kampene spilles allerede i november. Det er for dårlig, sier Ketil Verpelstad som har ledet laget i fem år.

Etter fem år som leder for Lier futsal gir Ketil Verpelstad seg.

- Blir det fortsatt spill i 1. divisjon på Lier futsal neste sesong? Buskeruds eneste futsallag går en usikker framtid i møte.

Lier futsal endte på 5. plass i årets 1. divisjon. Ole Christian Kristiansen ble toppscorer med 11 mål. Årets spiller ble litaueren Deivydas Augustinovicius.

Etter en noe svak seriestart, vant Lier seks kamper på rad. Laget blandet seg inn i tetstriden, men tapte fem av de siste seks kampene. Laget endte på 5. plass.
 
- Det ble en skikkelig berg og dalbane sesong. Synd vi ikke klarte å fullføre sesongen med stil. Det var mye som ikke fungerte den siste halvdelen av sesongen.
Høydepunktene denne sesongen var 3-2 seieren mot serievinneren og eliteserieklare Nesjar, dobbelseirene i Drammenshallen, samt opphentningen mot Gruner. Å vinne 6-4 etter å ha ligget under 0-4 var sterkt. Slik sesongen utartet seg var 5. plass max utelling.
 
Etter fem år som leder for Lier futsal gir Ketil Verpelstad seg. Hva som skjer med Lier futsal videre vet han ikke.
 
- Vi har ikke klart å ha stabilitet i spillergruppa gjennom hele sesongen. Da vi spilte i Drammenshallen i januar stilte vi med 12 mann. I siste serierunde kun fem. Det er slitsomt å ikke vite hvor mange som stiller til hver tid. Om det er andre som tar ansvar for videre futsalsatsing får være opp til Lier IL. Det blir i alle fall uten meg. Kanskje jeg prøver lykken som spiller for en ny futsalklubb neste sesong, sier Ketil Verpelstad. - Futsal er for morsomt til å bare kutte det helt ut, avslutter Verpelstad.

Forrige artikkel:Toget er gåttNeste artikkel:
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode