Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 64273c9ca992319305fd9aa6b9cfb1c1

Lier Volleyballklubb herrer elite

Seriekamp mot KRISTIANSUND lørdag 18.02 kl. 16.00

Til helgen skal Lierspillerne spille sin nest siste seriekamp for sesongen mot Kristiansund. Kristiansund er nok det laget i Norge som rår over den klart beste spillerstallen, men har tidligere slitt med samspill. Bl.a. er sandvolleyballstjernene og tidligere Liergutt Jon Grydeland sentrale på Kristiansund. I helgens kamp på skal visstnok alle de 3 være opptatt med sandvolleyball. Liers Marius Røksund har meldt overgang til nettopp Kristiansund (for å delta i sluttspillet med de). Det blir nok litt spesielt både for Marius og Lierspillerne å møtes på hver sin side av nettet.

Etter en litt svak åpning av sesongen har nå Kristiansund kurs mot tabelltoppen og kan med seirer i helgens 2 kamper mot Lier og Oslo gå helt til topps i grunnspillet. I forrige oppgjør stjal vi ett sett og var svært nær på å ta ett til.

At Lierspillerne kan prestere godt fikk vi ett bevis på i går da Oslo ble slått 2-1 i en treningskamp. Oslo som slo oss klart forrige søndag. Men det gjelder å prestere når det gjelder også og ikke bare i treningskamper.

Dette er sesongens siste kamp for Lier siden Lier ikke er kvalifisert for sluttspill, og ganske raskt etter sesong vil det bli avgjort om Lier fortsette i eliteserien eller velger å gå ned en divisjon.

Forrige artikkel:Godt Nett-ÅrNeste artikkel:Båndtvang i alle lysløyper
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode