Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 11ae679f83c1a403e42e2902fcd3d6c1

Lier Volleyballklubb herrer elite - bortekamp lørdag 29.10 mot Randaberg

Lørdag 29.10 skal Lier ut i sin første bortekamp for sesongen. Vi skal til Stavanger og møte Randaberg. Kampen går kl. 14.00.

Randaberg er i tillegg til Tromsø og Kristiansund en av tre seriefavorittene. Randaberg ble nr. 3 i fjorårets serie. Randaberg består av en fin blanding av unge og rutinerte spillere, mest kjente spillere er sandvolleyballstjernene Jørre Kjemperud og Tarjei Skarlund. I helgens kamp må Randaberg klare seg uten sine 2 sandvolleyballspillere siden de er opptatt med world-tour i Mexico. Dette øker naturlig nok våre sjanser betydelig for seier, selv om Randaberg også har ett bra lag uten de to. Vi møtte Randaberg (da også uten sandvolleyballspillerne) i en turnering før seriestart, da tapte vi knepent 2-1(19-17 i siste sett), så vi vet at vi har gode muligheter om vi får spillet til å sitte

Fortsatt sliter vi med en del småskader og til helgens kamp er Bjørn Harald Hansen uaktuell, Stian Andresen er ikke klar etter overtråkk, men Anders Westerheim som har vært skadet mye av forsesongen nå er i trening igjen og blir med. Totalt drar vi med 9 spillere. 

Vi er positive foran morgendagens kamp. Vi har hele tiden stor fremgang, og har trent bra de siste ukene. Vi vet derfor at vi har sjanse i denne kampen dersom vi lykkes med spillet vårt og greier å presse Randaberg i serven. Vi vil blø for drakta vår!

Forrige artikkel:Nyttårshåp i et nytt landNeste artikkel:Seier på Ringerike
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode