Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

Eik/Tønsberg - Team Liungen 1-0

Snipp snapp snute så var seiersrekka ute.

I denne toppkampen mot Eik (nr 2 i serien) fikk vi de største problemene før kampen var startet. Dessverre fikk vi forfall på 6 faste spillere, på grunn av sykdom og andre personlige grunner. Så vi reiste til Tønsberg med 12 spillere. Der i blant noen nye som ikke er trent for spill i 2 div enda.

1 omgang

Setter presset med en gang, og fortsetter der vi slapp i siste hjemmekamp, med flott spill og kombinasjoner. Kommer til en del sjanser og jeg mener gode sjanser som alene med keeper. Men dette er dagen vi har stang ut å det vil seg ikke helt. Tror vi har 6-7 målsjanser i 1 omg.

Avslutter omgangen med et frispark som Rikke kommer seg på første stolpe å skyter ballen på mål men Eik`s gode keeper er på plass igjen. Dette er en omgang vi dominerer fullstendig, og burde vunnet 2-3 - 0. Går til pause å jeg forteller jentene at det er meget bra spill. Men nå begynner to tre spillere å få nok av tempoet og er skikkelig slitne.

2 Omgang
Tydelig å se at noen av oss ikke har vært med på dette før, og er slitne når 2 omg starter. Allerede fra start ser jeg at det jevner seg ut, og utover i omgangen er det Eik som tar lit over, men vi skjerper oss å kommer inn i kampen igjen. Eiks mål kommer på en corner hvor vi har markeringssvikt så en Eik-spiller får stå helt alene 6 mtr fra mål, og setter den kontant i nettet med hodet. Kampen fortsetter jevnt mellom lagene, og når ca et kvarter gjenstår går vi over til å spille med 3 bak. Dette gjør at vi vinner tilbake midten å setter inn sluttspurten. Vi har nesten sammenhengende press de siste minuttene men dette er dagen det ikke vil seg. Eik klarer å slå ifra seg og vinner 1-0

Men vi henger ikke med hodet av dette, alltid surt å tape, men vi begynner bare på nytt å går inn for en ny laaang seiersrekke, og Eik kan vente seg når de kommer til lier dette skal hevnes skikkelig. Neste kamp er søndag 26 juni mot Fossum og de skal få være de første som skal få svi for dette nederlaget. Men husk dette alle som spiller fotball!!! Det er mest moro å spille med et smil om munnen.

Roy

Forrige artikkel:Referat Team Liungen - SkarphedinNeste artikkel:Uro i Liungen
Flere artikler

2021 Sylling Hardcode