Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 13f022af88b46403d2634dd23cf08964

Spilte jevnt, men scoringer uteble

Emre Tugsuz (th) og hans lagkamerater i Skiold var langt mer effektive enn Liungen, her i duell med Magnus Norup Berget, i onsdagens kamp på Liungbanen.

1. divisjon G15
Liungen - Skiold G15 2 - 8 (1 - 4 ved pause)

Liungen benyttet følgende spillere: Lukas Sargalski, Eirik Johan Johansen, Brage Monstad, Andreas Berg,
Karl Erik Nuven, Magnus Norup Berget, Fridtjof Larsen, Fredrik Drag, John Sondre Sikkeland, Carl Fredrik Lund, Jørgen Halvorsen, Henrik Andersson

Skiold: Aleksandar Stoiljkovic, Morten Tune, Matias Ask Olsen (1 mål ), Alan Karwan, Mujib Rahman, Jèan Eric Gokè (3 mål)
Leonik Safaj (2 mål), Araz Ahmadi (1 mål), Tom Skoglund, Joachim Johansen (1 mål), Emre Tugsuz, Yan Naug Shw
e

Skiolds trener Vidar Lind Olsen var nok langt mer fornøyd med resultatet enn kollega i Liungen, Trond-Arne Zweidorff. Nå var det vel ikke uventet at serieleder Skiold tok tre poeng, men liungentreneren syntes nok at de mange sjansene burde ha gitt flere scoringer til hjemmelaget.

Skiolds sesong hittil
- Onsdagen kamp var den fjerde kampen for høstsesongen for Skiold. Laget har tre seire og èn uavgjort. Motstandere til nå har vært Haugfoss (2-1), Jevnaker (0-0), Hokksund (2-1) og nå Liungen (2 -8)
Vi er en gruppe på totalt 28 spillere som er fordelt på to lag, 1. div og 2.div.
Guttene er treningsvillig gjeng og trener 2 dager pr. uke. Minst en kamp pr. uke, noen rullerer også slik at man får 2 kamper pr. uke. Vi voksne er opptatt av både det sportslige og det med gode holdninger, " Fair Play" Og at fotball skal være morsomt og seriøst., er oppsummeringen av Skiold.

Slik er liungentrenerens oppsummering: - Kampen startet bra fra Liungens side. Skiold ble presset bakover og det ble produsert flere sjanser, spesielt av vår hurtige spiss Jørgen Halvorsen. Han ble imidlertid stoppet effektivt og hardt av tøffe Skiol-forsvarere. Dette resulterte i straffe for Liungen. Carl Fredrik Lund satte den kontant i nettet. 1 - 0 til Liungen.
Presset fortsatte, men så kom Skiold på en kontring, 1 - 1.
Liungen fortsatte å spille fin fotball, og midtbanespillerne Fredrik Drag og Fridtjof Larsen var toneangivende. Jørgen Halvorsen ble enda en gang spilt i gjennom, og burde ha scoret, men keeperen reddet. I neste angrep gikk så Skiold opp i ledelsen, og to minutter senere sto det plutselig 3 - 1 til Skiold. Forsvaret klarer ikke å rydde unna, og Skiold scorer på de få sjansene de har. Da var det flere av Liungen-spillerne som hang med hodet.

Og slik var kampbildet resten av kampen. Liungen spiller jevnt med Skiold, produserer sjanser og kjemper og løper. Imidlertid klarer de ikke å score mål. Forsvaret jobber jevnt og trutt, men i avgjørende situasjoner så taper de dueller, og Skiold scorer. Utover i 2. omgangen presser Liungen på, med mange fine gjennombrudd, og på et av disse setter Jørgen Halvorsen ballen i nettet.

Liungen-spillerne var nok svært skuffet over tapet, men de skal ikke henge med hodet. De prøver å spille fin fotball, og får det til i store perioder. Det er mange spillere med gode kvaliteter, og det er tydelig godt samhold i gruppen. Nå får de se fremover mot neste kamp, da er det nye sjanser til å spille og ha det moro. Hver kamp lever sitt liv, og det er ingenting som blir så fort historie som en fotballkamp.

Forrige artikkel:Eiksetraområdet bestNeste artikkel:Fortsatt utrygg søndagsparkering på Heggtoppen
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode