Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode.

Emre Tugsuz (th) og hans lagkamerater i Skiold var langt mer effektive enn Liungen, her i duell med Magnus Norup Berget, i onsdagens kamp på Liungbanen.

1. divisjon G15
Liungen - Skiold G15 2 - 8 (1 - 4 ved pause)

Liungen benyttet følgende spillere: Lukas Sargalski, Eirik Johan Johansen, Brage Monstad, Andreas Berg,
Karl Erik Nuven, Magnus Norup Berget, Fridtjof Larsen, Fredrik Drag, John Sondre Sikkeland, Carl Fredrik Lund, Jørgen Halvorsen, Henrik Andersson

Skiold: Aleksandar Stoiljkovic, Morten Tune, Matias Ask Olsen (1 mål ), Alan Karwan, Mujib Rahman, Jèan Eric Gokè (3 mål)
Leonik Safaj (2 mål), Araz Ahmadi (1 mål), Tom Skoglund, Joachim Johansen (1 mål), Emre Tugsuz, Yan Naug Shw
e

Skiolds trener Vidar Lind Olsen var nok langt mer fornøyd med resultatet enn kollega i Liungen, Trond-Arne Zweidorff. Nå var det vel ikke uventet at serieleder Skiold tok tre poeng, men liungentreneren syntes nok at de mange sjansene burde ha gitt flere scoringer til hjemmelaget.

Skiolds sesong hittil
- Onsdagen kamp var den fjerde kampen for høstsesongen for Skiold. Laget har tre seire og èn uavgjort. Motstandere til nå har vært Haugfoss (2-1), Jevnaker (0-0), Hokksund (2-1) og nå Liungen (2 -8)
Vi er en gruppe på totalt 28 spillere som er fordelt på to lag, 1. div og 2.div.
Guttene er treningsvillig gjeng og trener 2 dager pr. uke. Minst en kamp pr. uke, noen rullerer også slik at man får 2 kamper pr. uke. Vi voksne er opptatt av både det sportslige og det med gode holdninger, " Fair Play" Og at fotball skal være morsomt og seriøst., er oppsummeringen av Skiold.

Slik er liungentrenerens oppsummering: - Kampen startet bra fra Liungens side. Skiold ble presset bakover og det ble produsert flere sjanser, spesielt av vår hurtige spiss Jørgen Halvorsen. Han ble imidlertid stoppet effektivt og hardt av tøffe Skiol-forsvarere. Dette resulterte i straffe for Liungen. Carl Fredrik Lund satte den kontant i nettet. 1 - 0 til Liungen.
Presset fortsatte, men så kom Skiold på en kontring, 1 - 1.
Liungen fortsatte å spille fin fotball, og midtbanespillerne Fredrik Drag og Fridtjof Larsen var toneangivende. Jørgen Halvorsen ble enda en gang spilt i gjennom, og burde ha scoret, men keeperen reddet. I neste angrep gikk så Skiold opp i ledelsen, og to minutter senere sto det plutselig 3 - 1 til Skiold. Forsvaret klarer ikke å rydde unna, og Skiold scorer på de få sjansene de har. Da var det flere av Liungen-spillerne som hang med hodet.

Og slik var kampbildet resten av kampen. Liungen spiller jevnt med Skiold, produserer sjanser og kjemper og løper. Imidlertid klarer de ikke å score mål. Forsvaret jobber jevnt og trutt, men i avgjørende situasjoner så taper de dueller, og Skiold scorer. Utover i 2. omgangen presser Liungen på, med mange fine gjennombrudd, og på et av disse setter Jørgen Halvorsen ballen i nettet.

Liungen-spillerne var nok svært skuffet over tapet, men de skal ikke henge med hodet. De prøver å spille fin fotball, og får det til i store perioder. Det er mange spillere med gode kvaliteter, og det er tydelig godt samhold i gruppen. Nå får de se fremover mot neste kamp, da er det nye sjanser til å spille og ha det moro. Hver kamp lever sitt liv, og det er ingenting som blir så fort historie som en fotballkamp.

Fotball Liungen IF

Flere saker fra arkivet

Syllings jentelag slo Skiold

Tok sesongens andre seier

Vant på Gamle gress

Liungens G-13 slo Skiold United i siste kamp om avdelingsmesterskapet tirsdag kveld

God siste halvtime

- Etter at vi tok ledelsen 2-1 løsnet det, sa spillende trener John-Erik Loe Olsen (bildet), og Spa/Bra tok tre nye og forventede poeng

- Vi kommer tilbake

- Det er god og rolig atmosfære, og gode baner. I det hele tatt er det et flott arrangement, sier leder Steinar Tessem på vegne av sitt lag Røa om Liungen Cup

Buskeruds beste 13-åringer

Lier IL s 94-lag imponerte i årets fotballsesong og ble best blant 58 lag i fotballkretsen

Kretslaget til finale

Buskeruds kretslag G15 spilte i helgen A-sluttspill i sør-norsk mesterskap i Skien

Spolerer neppe sjansene --

Lier har lenge vært ute av opprykkskampen, Liungen må kanskje vinne alle sine tre siste kamper, men Spa/Bra og John-Erik Loe Olsen (bildet) har mer enn et bein i 4. divisjon --

- Begynner å lukte 4. divisjon

Det sier Sparta-Bragerøens John-Erik Olsen (bildet) til Liernett etter gårdagens seier

Spillere med stort potensiale

Strømsgodsets leder Jon Røgeberg har stor tro på disse seks fra Lier som spilte eliteturnering i Kristiansand i helga.

Finale og pokal --

Spa/Bras bandygutter åpnet bandysesongen meget bra i Skiold Cup i helga --

Lier til topps i Liungen cup 2006

Liers 16 årslag hadde størst problemer med Liungen. Kaptein Joakim Koppergård (th) takker Liungens kaptein, Andrè Visnes Bjerkelund for kampen etter 0 - 0 i innbyrdes oppgjør.

Ny fotballfest på Stoppen

Strålende vær og dyktige arrangører gjorde Liungen Cup til en fin opplevelse på Lier Stadion i dag.

Opprykkskampen fortsetter

Spa/Bra startet høstsesongen med seier, mens Lier ikke grep sjansen mot tabellederen i sin åpningskamp

Futsalgutta tapte tre kamper

Det ble vanskelig, da "playmakeren" Kenneth Strysse (th) måtte gi seg etter en kneskade

Lokaloppgjør i september

Kristine B. Eriksen (bildet) startet høstsesongen med to scoringer mot Kongsberg og seier med Liungen. Nå brygger det opp til et skikkelig lokaloppgjør mot Lier IL s lag, som også vant sin første kamp i høstsesongen ---

Eik/Tønsberg - Team Liungen 1-0

Snipp snapp snute så var seiersrekka ute.

Ikke godt nok organisert som toppklubb.

-- Idrettsforeningen Liungens elitelag hadde ambisjoner om å beholde plassen i Toppserien. Talentene finnes i hopetall i klubben. Det er ikke selvskryt av klubbens ledere når de beretter om en sterk fotballinteresse blant rekruttene i klubbens nedslagsfelt. Fotballgruppa virker lite samlende og ser ut til å mangle driv og strategi. Det kan umulig bare skyldes at elitelaget for kvinner har slitt i bunnen i hele år.

Hat trick var ikke nok

Trass i tre scoringer måtte Jesper S. Johansen (tv) og Sylling gi tapt for Liungen og keeper Christian Fredrik Aaby ---

Lovende treningskamp

Liungens fotballjenter, her representert med Hanne Sofie Christensen, spilte jevnt med kretsmestrene fra Oslo i helga

Røk sjansene for opprykk?

Selv Liungens maskott hang med hodet etter tapet for Kongsberg fredag kveld ----

Lovende åpningskamp

Samarbeidslaget Lier/Liungen, her representert med Anders Fossen Nilsen (på bildet), tapte mot SIFs juniorer. - Men vi er godt fornøyd med den kollektive innsatsen, sa trener Preben Krogh-Jacobsen (på bildet) til Liernett etter kampen

Flott innsats

Sparta/Bragerøens 10-årige bandygutter viste spilleglede og fine resultater i Drammen i helga

En skuffet tomålscorer

—Vi burde hatt poeng — Vi slapp inn noen billige mål og straffen var uheldig, sa den ambisiøs Liungen-spilleren, i det hun tuslet ut av banen.— Spesielt bittert er det når vi spilte en god kamp. Cirka 300 tilskuere i surt vårvær fikk likevel se at Liungen - jentene satte fjorårets cupfinalist på en hard prøve.

Fire fotballseire på to dager

Lierlagene og Lier A-lags tomålscorer, Ketil Ustad, har startet høstsesongen godt ---

- Tok det som treningskamp

- Jeg tok det som treningskamp, smilte Liungens unge angrepsspiller Eirik Green (17, på bildet th), scoret sitt første mål på A-laget på straffespark og det hele 10- 0 over DRIM torsdag kveld.

Seire til Liungen og Lier

Ketil Ustad (på bildet) scoret to mål, da Lier endelig tok tre poeng igjen, mens Liungen er på tabelltoppen inntil videre etter målfesten på Liungbanen fredag kveld

Tre tap og en storseier

Her scorer Tommy Hyving ett av sine fem mål av Liungen Futsal sine 17 scoringer under lørdagens kvalifisering

Her er nye Liungen

Vi har vært på treningskamp med kamera.

-Tapte fortjent

Det sa trener Brede Nybråten etter at Liungens kvinner tapte kveldens 3. divisjonskamp 1-3 mot Nærsnes/Åros

Ett mål og bare ett poeng

Det ble dessverre bare den ene scoringen til Tommy Hyving og Liungen i andre omgang

Endelig seier

Liungen overbeviste mot Hallingdal

Årets sjette seier

Brødrene Kent (på bildet) og Lasse Hermansen scoret tre av målene, da Spa/Bra tok et nytt steg mot nok et opprykk ---

- Ikke viktigst å vinne

Det sa Ingrid Kleberg Halvorsen som var keeper på Liungen jenter 7-8 under helgens Liungen Cup.

Nytt bevis på godt trenerarbeid

Lier ILs G-95 (på bildet) vant fotballcup i Mjøndalen og Liungen unge juniorlag ytet god motstand mot Konnerud i NM-kvalikk --

Liungen - Skarphedin 5-2

Liungens andrelag vant torsdag ettermiddag 5x2 over Skarphedin på Lier Stadion. Liungen har nå åtte strake seire og topper tabellen i andre divisjon avdeling 2.

Knepent tap

- Ufortjent, mener spillende trener Kristian Bye Andersen i Liungen.

Scoret 26 mål

Spa/Bras unge lag vant DBK-cupen i suveren stil.

Målkalas på Stoppen

Det ble svært lett spill for Liungens unge juniorlag på onsdag kveld --

HOLMESTRAND-LIUNGEN 2 0-5

Liungen 2 fortsetter å imponere i 2. divisjon. Det er mange lag som satser tungt på opprykk, men Liungens jenter har så langt feid all motstand av banen.

To tap og en uavgjort

- Men vi kommer enda sterkere tilbake i 2009-/2010-sesongen, sier spiller og lagleder Ketil Verpelstad ( bildet) i Liungen Futsal

Må vinne i dag

Bare tre poeng og mye scoringsjubel er godt nok mot Tofte på Liungbanen i dag om Liungens herrelag skal holde tetplassen i 5. divisjon

Futsalgutta innfridde

- Liungen IF futsal fikk en god åpning i 1. divisjon med to seire og en uavgjort, rapporterer Ketil Verpelstad ( på bildet)

Bra uke for lierfotballen

Martin Wøien Gilhuus (bildet) og Spa/Bra avsluttet kampen sterkt i går, men flere lierlag har stått gode prestasjoner denne uka --

Hevet seg mange hakk

Det sier Ketil Verpelstad og framhver spissen Tommy Heving (på bildet) i sin rapport etter kvalikkampene til Liungen Stars på lørdag

Lier IL på tabelltopp

Seniorgutta på Tranby ser ut til å være svak favoritt før lokaloppgjøret på St. Hans-aften mot tabelltreer Liungen ---

Jentespillere i toppoppgjør

Lier IL s kaptein Heidi Ellingsen (tv) var nok mer fornøyd enn Liungens Cecilie Ellingsen etter kampen i går.

Sjanser for opprykk

Seniorherrene Liungen, Lier, Spa-Bra og Liungens kvinnelag er med og kjemper om tetplasseringer i forskjellige divisjoner i høstsesongen

Avdelingsmestre

Liungens G 15 lag er ett av mange lag som nå har avsluttet en fin sesong

Liungen ville mest

Liers sjokkåpnet, men Liungen utlignet raskt og kjempet til seg tre poeng i nest siste serieomgang i 5. divisjon

Bedre samarbeide er nødvendig

Selv om Liungen ikke kunne stille lag de to siste kampene ser det til at klubben kan fortsette i 5. divisjon.

Effektive Liungen

Målscorerne Tomas B. Zweidorrf (14) og Peter Grothaug (16) var svært så fornøyde etter en god andreomgang mot Urædd i går kveld.

Rundspilte Kolbotn

Ingunn Sørum (på bildet) gjorde fire mål for Liungen, da sjuerlaget vant 8-2 over Kolbotn etter en flott førsteomgang

God søndag for Spabra

Scoringsglede både på Stoppen (her gjør Petter Nystrøm 2-1 for G 19) og på Strømmen, der A-laget revansjerte seg og er over "streken" igjen.

Team Liungen – Lyngdal Referat

Her kommer trenerens referat fra kampen. Vi minner samtidig om neste hjemmekamp på torsdag. Sted Stoppen.

Poengdeling på Tranby

Det var tett og intenst, da lokaloppgjøret mellom Lier IL og Liungen endte 2-2

Spiller på kretslaget i helga

Agnes Skogmo (her i Liungens drakt til venstre) er en av hele sju spillere i aldersbestemte klasser som skal for Buskerud kretslag i helga.

Tung kamp for juniorene

Samarbeidslaget halte i land en viktig hjemmeseier på en regntung bane onsdag ettermiddag

Liungen best i lokalderby

Liungen - Lier (g93) 1-0

Målfest på Stoppen

Spa/Bra overkjørte Kongsberg i andre omgang, mens Liungen fikk årets første serietap mot Modum

Sandviken - Liungen live

Skal Liungen ha håp om å overleve i toppserien, må de ta poeng borte mot Sandviken i dag. Liungen har vist mye godt spill i det siste, men nå må det fine spillet omsettes i poeng mot et Sandvikenlag som er like desperate som Liungen.

Mer fotballjubel til uka?

Flere av fotballagene i Lier spiller svært viktige kamper om opprykk kommende uke

Far og sønn på samme lag

Tommy Hyving har fått med seg pappa Tom Petter Hyving (bildet), som spilte på Vålerengas elitelag på syttitallet, på Liungens futsallag --

Svak 2. omgang

Liungen og Audun Langaard (på bildet) kjørte rundt med Tofte i 1. omgang, men slapp bortelaget til etter pause

Ny seier torsdag kveld?

Kan Kenneth Strysse score på nytt og vil Liungen fortsette seiersrekken mot Modum 2?

Løp motstanderne i senk

- Viljen var god, men vi var for unøyaktige, sa Liungens trener, Tommy Nordstø, etter at Skrim ble slått 4-1 på Liungbanen i kveld.

Mange fotballtalenter

Liungen med to femtenåringer på laget under ledelse av Kristian Bye Andersen (på bildet) viser stadig framgang --

Team Liungen tapte på målstreken.

Etter en fantastisk sesong, hadde Liungens andrelag mulighet til å vinne sin avdeling i andredivisjon i dag. Med 3 poengs forsprang ville de vinne med uavgjort mot Eik.

Liungen på opprykksplass

1. div. kvinner :Byåsen-Liungen 0-6 (0-2 ved pause). Liungen spilte en meget god kamp mot Byåsen. Kjappe liungenangripere skapte etter hvert haugevis av sjanser mot frustert Byåsen-lag. -- Liungens slet riktignok litt mot et angrepslystent hjemmelag i 1. omgang, sa assistentrener Hasse Svanberg etter kampen. I 2. omgang kontrollerte Liungen fullstendig. Det eneste som var negativt var Keeper Colombo Nilsens utvisning.

Dårligste kamp i år

-- Dette var den dårligste kampen vi har gjort i år, sa en skuffet assistenttrener Hasse Svanberg etter at Liungens kvinnelag tok bare ett poeng mot tabelljumbo Haugar på søndag ettermiddag. I tillegg kom utligningen bare fire sekunder før full tid. Vi sliter med alt. Det ble gjort store feil bakover, spesielt i den bakre fireren. Det manglet rytme i spillet, noe som var kjennetegnet i vårsesongen, oppsummerte assistenttreneren på telefonen på vei hjem fra Haugesund.

Andreomgangen ødela for Liungen

Liungen hang med i en omgang mot et ordinært lag fra Røa. Fjorårets dobbeltmester var slettes ingen umulig motstander denne fine oktoberdagen. Uavgjort ved pause tente håpet om fortsatt kontrakt både hos spillere og hjemmepublikum. Men uheldig keeperspill og et tafatt hjemmelag i andre omgang ga Røa lett spill. Selv en gavepakke av et straffespark i kampens sluttminutter ble misbrukt.

Liungen rundspilt av opplagt Kolbotn

Det gikk mer enn 10 minutter før Liungen klarte å slå første pasning. Det sier vel det meste om kampen mot serielederen Kolbotn. Liungen stilte med mange unge og urutinerte spillere, og møtet med landslagsstjernene Gulbrandsen og Herlovsen ble av den ublide typen.

Forsvaret sovnet i 1. omgang

Den elendige første omgangen ødela nok en gang for Liungen etter 1-4 mot Sandviken ved pause.

Imponerende innsats

Martine Kasta, Maria Ruud og Maria Toverud og de andre juniorene i Liungen, spilte jevnt mot et svensk topplag i 2. divisjon i ettermiddag, men røk ut i 16-delsfinalen i Gothia Cup i kveld

Sterk lagseier

Martin Wøien Gilhuus, Christer Pedersen og Henrik Borge sørget for tre av scoringene og keeper Svein Roger Johansen holdt buret reint i 85 minutter, da Spa/Bra sørget for tre nye poeng.

- Må vinne alle kampene

Trener Brede Nybråten og kaptein Lene Ask Johannesen vet hva som må til for at Liungens kvinnelag skal vinne serien

Lier mot toppen

Etter to strake seire har Lier (her representert med Jørgen Thorseth og Morten Tomter) for alvor meldt seg på i kampen om opprykk ---

Liungen tapte for Asker

Asker - Liungen 3-0 (2-0)

Team Liungen knuste Lyngdal

Team Liungen har surfet gjennom andre divisjon, og kveldens kamp mot Lyngdal ga heller ikke nevneverdig motstand

Monica tilbake?

Tidligere midtstopper for Asker og Liungen, Monica Løvseth, har trent med Liungen denne uka.

"Sparker idèen" videre

De ambisiøse lederne for Liers lovende gutter 95 ønsker at Buskerud fotballkrets skal sette i gang en vinterserie.

Kamp om opprykk

Vil Audun Langaard og Liungen smile etter morgendagens kamp mot Åskolen 2?

Godset favoritter

Med innsats og effektivitet kan det går bra, mener Lier IL s juniortrener Hans Petter Fuglerud før morgendagens kamp --

Liungen mangler struktur

- Han var litt imponert over Liungens innsats i andre omgang, men Klepps trener og drammenser Knut Eriksen (43) syntes Liungen manglet struktur i sitt spill.

Røk opprykksjansene i dag?

Liungen scoring her holdt dessverre bare til uavgjort mot Hallingdal i ettermiddag

Positiv uke for seniorfotballen

Mens Lier IL s A-lag og trener Morten Påsche etter en ny viktig seier kan planlegge opprykksfesten, laget Spa/Bra målfest på Hønefoss.

Lovende juniorfotball

- Bra gjennomført kamp av gutta, skriver trener Preben Krogh-Jacobsen i sin rapport til Liernett etter at Lier/Liungen hadde spilt 2-2 mot Solberg i dag

Solid kollektiv innsats

Lier/Liungen G-19 i fotball slo både Asker elite og Kongsberg i helga

Klare for toppserien.

Liungen- Skeid 7-0 (4-0) Liungen har hatt det med å sløse bort matchballer. I dag var det tydelig at Damene hadde bestemt seg fra start – Skeid skulle bankes grundig. Telleverket stoppet på 7-0, men det kunne godt blitt mer.