Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 26446301da9752ac43f9034818a84902

To tap og en uavgjort

- Men vi kommer enda sterkere tilbake i 2009-/2010-sesongen, sier spiller og lagleder Ketil Verpelstad ( bildet) i Liungen Futsal

Futsal 1. div, region sør, Buskerud:

Drammenshallen

 

Liungen- Vestfossen 5-8 (5-3)

Liungen- Jevnaker 1-2 (0-0)

Liungen- Svelvik 3-3 (1-3)

 

Ketil Verpelstad har sendt oss følgende rapport etter de siste kampene i årets sesong:

Jostein Lind ble Liungens toppscorer med 4 mål.  Siste futsalrunde i 1. divisjon ble spilt i Drammenshallen søndag. Liungen hadde et ørlite håp om playoff plass før sine tre siste kamper, men det falt i grus i løpet av de siste fem minuttene i sin første kamp mot serieleder Vestfossen. Liungen ledet 5-3 til det gjenstod fem minutter, men kollapset og tapte 5-8.

- Det er som en bryter blir slått av. Jeg vet ikke helt hva som skjer, men det er ikke første gang dette skjer, sa en skuffet tomålsscorer Kim Øverland etter kampen. Kampen mot Jevnaker skulle være tiden for revansje etter det forsmedelige tapet i Syllinghallen. Liungen hadde over 20 skudd på mål. Jevnaker hadde kun to, og vant kampen 2-1.

- Det var enveiskjøring hele kampen, men vi klarte ikke å sette sjansene vi skapte. To personlige feil kostet oss poeng og tredjeplassen i serien, sa en skulderskadet Tommy Hyving. Jeg burde vel ikke spilt disse kampene grunnet skaden, men samtidig er jo dette kjempemoro å spille futsal, sa Lierspilleren som nå må ta noen uke fra fotballen.

Mot Svelvik viste Liungen sine beste sider, men også sine svake sider. Kampen var en stor berg- og dalbane hva innsats og vilje angikk.

 

- Vi hentet inn en 3-1 ledelse og fikk fullt fortjent det ene poenget og 3-3 mot laget som vant 1. divisjonen på målforskjell foran Vestfossen. Vi tok oss sammen og avsluttet på verdig vis, sa Liungens lagleder og spiller Ketil Verpelstad. 

- Vi er fornøyde med det vi har fått til denne sesongen. Til tider har vi overrasket oss selv. Men det er helt klart at vi har et stort potensiale i gruppa. Marginene har vært mot oss i flere av kampene. Vi fikk kun ett poeng av 18 mot Vestfossen, Svelvik og Jevnaker. Vi burde hatt 11! Men vi tar med oss mye av det positive fra årets 1. divisjon i vårt videre arbeid.  - Det kommer garantert til å bli endringer på opplegget rundt futsalen i Lier neste sesong. Og da vi kommer enda sterkere tilbake i 2009/10 sesongen, avslutter Ketil.


Forrige artikkel:Ett år etter MangfoldsåretNeste artikkel:- Fikk brukt fysikken
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode