Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 0d2c9c02eb8dfef7585cd225cc36fd50

Lier best i lokaloppgjøret

- Flott innsats, høy agressivitet og mest lyst til å vinne var trener Torfinn Teigens forklaring på at Lier slo Liungen 3-1 i årets første lokaloppgjør i 5. divisjon

Hjemmelaget laget 1-0 etter 12 minutter. Morten Paaske slo et frispark fra ca 25 meter hardt foran mål. En av Liungens forsvarsspillere var så uheldig å sette ballen i eget mål.

Vel 10 minutter senere fikk Stian Paaske full klaff på volley fra ca 20 meter. Ballen ble elegant slått over keeper og i hjørnet. En meget god prestasjon.
Lier holdt lagdelene kompakte. Dessuten var de ofte først på ballen. Liungen manglet presisjon på den ujevne og våte banen. Bortsett fra Tom Hyvings skudd på en fin forsering inn i straffefeltet, produserte Liungen så og si ingen sjanser. Den ellers så gode Audun Langaard var nesten anonym med altfor få presise baller å jobbe med  ute på vingen.
Liers trener Torfinn Teigen, med mange års spill i Liungen, hadde tydeligvis gjort et godt forarbeid. Taktikken lyktes bra i første omgang.

I andre omgang scoret lagene hvert sitt mål. Kim Roger Kristiansen utnyttet en tabbe i Liungens forsvar. Den teknisk gode spilleren  med en fortid i både TEAM-SIF og Mjøndalen kan bli et stort aktivum for Lier når han får bedre baner å spille på.
Liungen reduserte ved Eirik Pettersen, da det gjenstod bare ett kvarter av kampen. Da var kampen punktert. Og outsideren Lier hadde overrasket ---

- Vi tapte "krigen på midtbanen". Det var helt greit, sa Liungen-trener Tommy Nordstø etter kampen. - Vi har ikke noe å skylde på, var hans kommentar til vår antydning om at baneforholdene ødela en del for topplaget.
Men til tross for tre baklengs var Nordstø rimelig fornøyd med forsvarspillet.

Nå blir det å revansjere seg mot Graabein på Liungbanen på torsdag. - Da må vi vinne, hvis vi skal henge med i toppen, avslutter treneren som i likhet med Teigen har mange års spilleerfaring fra  Liungens A-lag. Men Nordstø har aldri spilt sammen med Teigen, som er noen år eldre.
Forrige artikkel:Skål for de frivilligeNeste artikkel:Nyttårsbilder fra Lier
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode