Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

Mer spennende enn nødvendig

To gavepakker av Liungen gjorde at det ikke ble så lett match. – Vi var veldig fornøyde med 1. omgang, sa trenerduoen, Lena Tyriberget og Hasse Svanberg. – I 2. omgang fikk vi visse problemer i midtbaneleddet da Fart flyttet opp laget. Vi får si at det viktigste var tre poeng i dag. Førsteomgangen var årsbeste, uttrykte en middels fornøyd trenerduo.

Liungen- Fart 3-2 (2-0 ved halvtid) Sjanser Liungen: 10 Fart: 4

Scoringer for Liungen Ingunn Sørum 2 (28. og 74. min) og Anne Hagen ( 35 min.)

Liungens lag: Colombo Nilsen, Thorrud, Mikalsen, Løvseth Kristiansen, Hagen, Gunnerød, Thon,Granslund, Sørum, Sandnæs. Innbyttere: Teigstad 45 min for Thorrud. Dommer: Geirs Forsberg


Anne Hagen debuterte på hjemmebane og scoret. (Foto Rune Elven)

Liungen kontrollerte nesten fullstendig i 1. omgang. Forsvarsfireren jobbet sikkert og godt. Men en slurvete klarering kunne kostet jentene en baklengs. Et kjempeskudd ble reddet mesterlig av lagets beste spiller, Christine Colombo Nilsen. Hun fistet ballen i tverrliggeren. At ikke motpartens angriper IKKE scoret på returen, på blankt mål, var helt utrolig. Førsteomgangen var litt kjedelig. Liungen hadde stort sett kontroll.


Fart reduserer til 2-1 (Foto Rune Elven)

Angrepsmessig skjemmes en del av upresise framspill og overlegg. Spesielt i 2,. Omgang ble et spillemessig overtak ikke omsatt i klare målsjanser. Hanne Teigstad (innbytter i 2. omgang) med sin innsats og driv skapte problemer for Hedmarks-jentene. Når det blir mer presisjon over overleggene og cornerne vil Liungen kunne skape flere målsjanser. Marita Kristiansen på motsatt side er også en morsom spillertype. Sammen med lettbeinte Anne Hagen har Liungen-jentene store utviklingsmuligheter med sitt wingspill.

Som vanlig jobbet og slet Ingunn Sørum. Hennes første mål var en typisk Ingunn-scoring. En ball i ”bakrommet” og en kjapp gjennomløping, runder keeper og 1-0. Det siste var en perle av et venstrebeinskudd fra utkanten av 16-meteren.


Jubel etter scoring (Foto Rune Elven)

Fart fra Vang er et ungt og lovende lag. De har spilt seg opp fra 3. til 1. divisjon på to år. Laget med en gjennomsnittsalder på 23 år. De utnyttet Liungens forsvar to ganger. Det viser at laget har store utviklingsmuligheter. Men denne lørdagen var Liungen et godt hakk bedre….


Christine Colombo Nilsen var god som vanlig (Foto Rune Elven)


Men også litt heldig.... (Foto Rune Elven)


Også Fart hadde en meget god målvakt (Foto Rune Elven)

Forrige artikkel:Lærerne til massiv kamp mot Kommunenes Sentralforbund.Neste artikkel:Innholdsløs kulturdugand i fin innpakning.
Flere artikler

© 2021 Sylling Hardcode