Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 9e3c3dc760c22effa424abc503594731

Flott bankett for Liungens kvinnelag:

Vallsetspilleren, Lena Tyriberget, reiste hjem fra Liungen-banen for noen år siden med 0-6 tap i kofferten. Det husker hun godt. – Hvem kunne tenke seg at jeg noen få år senere skulle trene dette laget. Nå har hun et suksessrikt år bak seg som trener for laget som rundspilte henne og lagvenninnene.

Optimisme, ro og harmoni i Liungen
Foruten Lena og assistenttreneren, Hasse Svanberg, var det mange som fikk fortjent ros på en vellykket bankett lørdag kveld. Og selvfølgelig var det mye positiv fokus på kaptein og storscorer, Ingunn Sørum, som nok en gang vurderer å legge opp. Det som dessverre er klart ar at lagets rutinerte midtbanespiller de to siste sesongene, Hege Gunnerød, gir seg. Midtbanespilleren med mange sesonger i Asker som, blant annet, ga tre NM-gull, og VM gull i 1995 med landslaget, vil bli sterkt savnet, understreker Lena Tyriberget.


Trenerteam i medvind

Lørdagens fest var ikke riktig tidspunkt for å få en bekreftelse på om lagets viktigste spiller, Ingunn Sørum, er klar for en ny sesong eller ikke. En avgjørende faktor kan bli om laget vil bli styrket med en ny spiss. Foruten en ny angrepsspiller, er man jakt etter en midtbanespiller og en midtstopper, røper trener Lena Tyriberget. En av Larviks midtstoppere er en aktuell kandidat til forsvarsrollen får vi bekreftet.

-- Vi er svært fornøyde med at vi scoret 78 mål (i snitt 4,2 mål pr. kamp, red. anm.), sa treneren i sin oppsummering. Hun var selvfølgelig ikke så fornøyd med at de slapp inn 29. -- Men det offensive er blitt mest vektlagt i år, understreket hun. –Scorer vi halvparten så mange mål neste år bør det gå bra, kom det optimistisk fra hedemarkingen, som går løs på forberedelsene til en sesong om noen uker. Det blir en kort ”ferie” for spillere og trenere, før laget tre ganger uka tar turen til fotballhallen i Mjøndalen. På bakgrunn av resultatene og den fine tonen mellom spillere og hovedtreneren, var det nok et godt råd fra landslagstrener, Åge Steen, da Jan Ausland ble anbefalt å ta kontakt med Lena Tyriberget etter fjorårets nedrykk ---

Priser og mer ros
At Hasse Svanberg fortsetter som assistentrener er også en bekreftelse på at det råder full harmoni i og rundt laget før lagets tredje sesong i Toppserien. Hasse fikk fortjent ros for en flott jobb av ”Mr.Liungen”, uoppslitelige Jan Ausland.


Årets spiller - Ingunn Sørum

Jan delte ut pris til ”Årets spiller”. Den gikk (selvfølgelig) til ble Ingunn Sørum som scoret hele 30 mål i år. -- Men hele 8 spillere ble nominert av spillergruppa, understreket Jan. -- Det bevitner at mange spillere har gjort en flott sesong.

Prisen til spilleren med flest treninger gikk til Hege Thon (som bor på Nøtterøy!).Hege har stilt opp på 115 av i alt 119 treninger. Ingunn Sørum delt ut ekstrapris for lang pendling til Hege Sandnæs, mens ”Dollyprisen” gikk til Christine Colombo Nilsen. Og sjefen sjøl, Jan Ausland, fikk fortjent ros av kapteinen.

Rosende ord for kjempegod innsats fikk også lagleder Elisabeth Fjell og materialforvalter Bjarne Sørum (Ingunns far). Foruten takketaler fra Tyriberget, Sørum og Ausland, var det takketaler fra lederen i Fotballgruppa, Øyvind Olafsen, æresmedlem Jens-Erik Johannesen og Inge Tveit fra Buskerud Fotballkrets. Sistnevnte var også toastmaster.

Forrige artikkel:Nattcafè på TranbyNeste artikkel:Blueskonsert - Vibrokings
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode