Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: b5daae4196f942854a83b0f48b01fd82

Jentelag med suksess søker nye spillere

Syllings fotballjenter har nok et suksessrikt år bak seg. J-16 laget har vunnet flere kamper tosifret. -- Neste år blir det spill på stor bane. Da trenger vi minst tre spillere til, sier trener Øivind Nilsen. -- Spillerstallen må utvides. Så interesserte spillere i Lier eller Drammen kan ta kontakt med meg. Neste år spiller vi i J 19 klassen.


Heidi Bekken

-- Dersom vi ikke får tre nye spillere har jeg sagt til mødrene at de må stille opp, sier Øivind Nilsen spøkefullt. –Det er så moro å jobbe med denne treningsvillige gjengen. Det går nesten av seg sjøl. Jeg er imponert over at jentene klarer å motivere seg sjøl når de leder med både 10 og femten mål. Bortsett fra to kamper (3-1 over Veggli og 2-1 over Nordre Sande) har laget dominert kampene totalt. Samholdet og treningsiveren har gitt resultater.


Fra venstre til høyre:

Tone Strøm, Marie Gustavsen, Lise H. Johansen, Heidi Bekken, Helene Hornstuen Mathiesen, Iselin Bekken, Ingrid Gulsrud Heslien, Linda Quieller Halvorsen, Katrine Haarberg, Hanna Hornstuen Mathiesen.

Følgende spillere var ikke tilstede; Marit Bekken Nilsen, Anne- Lene G. Johansen, Anette Abelseth, Ida Bekken

Fra Minneboka i sommer bør nevnes Sandar - cup, der laget kom helt til semifinalen -- på stor bane. Trass i at laget hadde bare 12 spillere, fikk en spiller skadet, var laget ikke langt fra finaleplass.


Katrine Haarberg

I august hadde de besøk av Liungens elitelag. Hele Liungen -laget trente med laget. Hovedtrener Lena Tyriberget merket seg flere av spillerne. Etter treninga var det sosialt samvær med Ingunn Sørum & Co.

To nye spillere fra Sjåstad er kommet til i høst. På kort tid har de glidd fint i laget. Det trenes ute på det fine treningsfeltet til Sylling IF, så lenge det går. Etter høstferien blir det trening i Syllinghallen.

Og avslutningen blir som flere år tidligere: Tur til Cupfinalen den 7. november. Finalekampen mellom Røa og Kolbotn gir nok inspirasjon før den lange vinteren setter inn.

-- Interessen fra foreldregruppa er stor. Det er ikke nødvendig å sette opp kjøreliste til bortekampene, sier assisterende lagleder Aina Heslien. -- Det er ofte flere voksne enn antall jentespillere, sier en svært fornøyd og entusiastisk mor. Som replikk på trenerens spøkefulle trussel, understreker hun at hun neppe stiller opp den dagen de mangler spillere på seniornivå.

Forrige artikkel:FotoutstillingNeste artikkel:Lier-nett kommer til å forsvinne snart!
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode