Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

longLasting: 33ec7d93c6d43c6b535734e6e62b8ea5

Viste Fair Play

Morten Mundal, klubbutvikler i Buskerud Fotballkrets, er imponert over holdningene til Syllings kvinnelag, her representert ved kaptein Marit Bekken Nilsen.

Sylling kvinners sjuerlag fikk Fotballkretsens Fair Play pris for juni.

Det var dommeren i kampen mellom Sylling og Fremad/Tofte på vårsesongen som tok kontakt med fotballkretsen. I den meget positive meldingen fra dommeren het det at Fremad/Tofte fikk mange spillere skadet i kampen og kunne ikke stille med fullt lag fra begynnelsen av 2. omgang. Sylling viste Fair Play "ånd" og tok av spillere, slik at kampen ble jevnere.

Dommeren fikk ikke bare et veldig godt inntrykk av kvinnelaget, men også av klubben. Mundal siterte også dommeren som fortalte at kassa i vaffelbua ble tømt for å betale dommerhonoraret og at dommeren fikk ei vaffel atpå.

Prisen er en diplom og en sjekk på 2 500 kroner til laget.

- Kretsen har som mål å dele ut to priser i vårsesongen og to i høstsesongen, sier Morten Mundal.

Gårdagens motstander var Åssiden IF som ga hjemmelaget store problemer. Laget ledet hele kampen. Det stod 4-2 til drammensjentene til det gjenstod kort tid av kampen. To scoringer av Sylling gjorde at det det ble 4-4 til slutt. Sylling mål ble scoret av Siri Gurandsrud (1), Stine Svinsås (2 ) og Aagot Gurandsrud (1). Åssiden kom til Sylling uten innbyttere, mens hjemmelaget hadde èn innbytter. I beste Fair Play ånd foreslo Sylling at kampen kunne spilles 2 x 30 minutter,  i stedet for full tid 2 x 45 minutter. Åssiden bet godt i fra seg og hadde nesten tre poeng i lomma. Men humøret var på topp, da lagene gikk inn i garderoben. - Vi sees i høst, var sluttreplikken. Lagene møtes tre ganger i sjuerserien for kvinner. God dommer var Haakon Halllingstad.

- Men nå har laget vårt for få spillere, sier kaptein Marit Nilsen. De andre jentene nikker. - Det er ikke nødvendig å være så god, men være med for å ha det moro, oppfordrer flere av de andre spillerne.

Her er laget. Bak fra venstre: Øyvind Nilsen (trener) Aagot Gurandsrud, Mette Horn (fra styret i Sylling IF s fotballgruppe), Kristine Søhus Nilsen, Stine Svinsås, Siri Gurandsrud, Tone Strøm.
Foran fra venstre: Merete Simonsen, marit Bekken Nilsen, Guro Søhus Wamstad.

Forrige artikkel:Drammen slått på målstrekenNeste artikkel:Lierlagene kjemper mot nedrykk.