Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 71c714541bf498e4649e656fc8c5c056

Skoleturnering i Volleyball.

Fredag var det duket for den årlige skoleturneringa i volleyball. Som vanlig var det Tranby som inviterte. I år var forventningene til hjemmelaget spesielt store, etter flere ukers intensiv trening. Skolen alle skulle slå var fjorårsvinneren Sylling.

Vi ante at det skulle bli ekstra spennende i år, ettersom 10 av jentene fra Sylling spiller landsfinale i Volleyball akkurat denne helga og ikke kunne være med.


Valid fra Tranby er aktiv volleyballspiller, og spiller på Syllings 17-årslag. Desverre var han ikke gammel nok til å delta i år, men til neste år er dette en kar å se opp for.

Tranby sjokkåpnet med å slå det ene Syllinglaget ut av A-sluttspillet allerede i første kamp. Laget fra Sylling vant senere C- sluttspillet.

B- sluttspillet ble også en spennende affære, der Lierbyen trakk det lengste strået til slutt. Syllings andre lag og Tranby braket til slutt sammen i A- finalen, og nok en gang måtte Tranby se seg slått. 2-0 i sett og overlegent spill hentet pokalen til Sylling i år og.

For de som ikke følger med på volleyball i bygda, gjør jeg oppmerksom på at Sylling elevene stort sett spiller volleyball aktivt. Guttene er blant de beste lagene på Østlandet, og flere av jentene var med på å kvalifisere Sylling til landsfinalen. Derfor synes jeg Tranbys prestasjoner var imponerende.


Utmerket publikum

Arrangementet var utmerket. Stemningen på tribunen var upåklagelig og alle spilte fair. Jeg så flere eksempler på at spillere gjorde dommeren oppmerksom på feil, også der motstanderne profiterte på dette. Publikum applauderte alle, enten de kom fra egen eller andre skoler. Alt i alt vil jeg takke Tranby for en fin dag, ei flott turnering og jeg vil gratulere Sylling med seieren.


Serve....


Anders Johannesen, beintøff på banen - verdens greieste kar ellers.


Syllings vinnerlag


Kaptein Kim Marius Kornerud tar imot trofeet. Kim Marius er en av de beste volleyballspillerne i landet i sin årsklasse.

Forrige artikkel:Showkonsert!Neste artikkel:Friidrettensdag i Syllinghallen lørdag 27 mars.
Flere artikler

2022 Sylling Hardcode