Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 4f09555ab7fd5b1c5b86114ec4601038

Reistad vant i nervepirrende lokalderby.

Reistad var store favoritter før kampen mot Sylling. Ingen av de vel 50 på tribunen i Syllinghallen hadde vel egentlig troen på seier før kampen, og det startet som forventet. Reistad gikk ut i hundre, og demonstrerte kontringsstyrke og presisjon. Syllingjentene ble regelrett utspilt og lå fort under med både 4 og 5 mål.

Jentehåndballen i Sylling er på vei fram. I løpet av den siste tiden er spillergruppa nesten doblet, og ferdighetene er forbedret enormt. Hvordan er så dette mulig? Ny trener, ny hall og sterk fokus på det sosiale forklarer sikkert en del.


Roar Bogerud

Syllings trener Roar Bogerud mistet i alle fall aldri troen. Etter at Reistad hadde fått løpt av seg det verste, begynte Sylling sakte men sikkert å jobbe seg inn i kampen. Med tydelige instrukser fra sidelinjen, og høy stemning på tribunen spiste Sylling opp hele forspranget, og noen sekunder før slutt var stillingen 14-14. Reistad var på hælene, med 2 spillere utvist og negativ tendens spillemessig – En fantomredning – Reistad i angrep – et kanonskudd fra 10 meter og kampen var over.

Reistad vant, kampen sett under ett fortjent. Sylling er på vei opp og fram. – Det er om to måneder det er viktig for Sylling å vinne, sier trener Bogerud. – Disse jentene har et enormt potensial.

Det er kanskje betegnende at begge lag etter kampen virket svært så fornøyde. Reistad er fortsatt best og vant fortjent, Sylling er i stor framgang og vinner nok mye etter hvert. Hva dommerene angår, skal ikke jeg mene all verden om dem, men jeg kan tenke meg at Reistad hadde noen sterke meninger rett etter kampen. Når det røynet litt på mot slutten, blåste alle fløyter Syllings vei.

Forrige artikkel:Neste artikkel:Liernett - Trenger vi ei internettavis i Lier?
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode