Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 22128890386cd386203a0d4de935717e

Svært engasjert leder i St. Petersburg

- Stemningen har vært helt på topp i den norske troppen helt til i kveld, sier Håndballforbundets hovedleder Roar Bogerud fra Sylling. På telefon til Liernett, forteller Bogerud begeistret om jobben sin i heksegryta under VM i den russiske hovedstaden.

Han er en evig optimist, selv etter et skuffende uavgjortresultat mot Nederland.

Så innrømmer også syllingmannen at han er i sitt ess, når han får omgi seg med så mange engasjerte håndballinteresserte mennesker.

Bogerud fikk ikke vært med spillerne på sightseeing i Vinterpalasset. Men det ble et opplevelsesrikt besøk hos Guvernøren i St. Petersburg i stedet.

Hans oppgaver er mangesidige med, blant annet, ansvar for draktene, og at blomster, vimpler, pins er klare for overrekkelser. Og ikke minst ansvar for avtaler mellom aviser og spillere. Det blir lange dager. - Spesielt er det russiske byråkratiet utfordrende, sier han og ler.

Han gleder seg til å ta i mot 80 elever fra Vang Håndballgymnas og 80 turdeltakere fra Håndballforbundets eget reiseselskap. Uansett plassering, Bogerud har en allsidig jobb å gjøre dagene som kommer, møter skal også avvikles. Han er ikke hjemme i Sylling før mandag.

Forrige artikkel:Spa/Bra bandy på VassengacupNeste artikkel:Nissefest på Eiksetra
Flere artikler

2022 Sylling Hardcode