Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: a7294dae048fb3f1e35de0a365dab371

Lierhallen i ny drakt

Skinnende og innbydende er førsteinntrykket etter oppussingen som har kostet vel 5,7 millioner.

Hallsjef og vaktmester Morten Fuglerud er svært fornøyd. - Vi har senket og etterisolert taket med ny himling. Det er også skiftet ut vinduer. Til sammen bør det bety innsparte utgifter til oppvarming. Nye fliser er også lagt. Dessuten er trimrommet fullt utstyrt med nye trimpapparater (se bildet nedenfor).
Helseportslaget og Bechterewsgruppa disponerer badet lørdag formiddag. - Da er vanntemperaturen oppe i 32 grader, før vi skrur av i 1130 tida. På søndagene er det åpent fra kl 12 til kl 16.

Torsdag var de første gruppene i gang. Alle barneskoler er tildelt tider på formiddagen.

- Den største skolen, naboen nye Høvik skole, får et ekstra godt tilbud, sier Fuglerud som oppgir at Velkomstklassen, som består av innvandrerelever, har fått tildelt tid.

I Lier er begynneropplæringa lagt til 3. trinn i henhold til kravene på 4. trinn i Kunnskapsløftet. - Ved Sylling skole har vi valgt å legge undervisninga til 3. 7. og 10 trinnet i henhold til kravene i Kunnskapsløftet, sier Roar Bogerud, inspektør ved Sylling skole.

- Sluttkostnaden for oppussingsprosjektet forventes å bli kr. 5 750 000,- inkl. mva, oppgir Jan Martin Monsen, prosjektleder og rådgiver i Anlegg og eiendom i Lier kommune.

Svært konkurransedyktig
Lierhallen er meget konkurransedyktig både på pris og tilbud. Billettprisen for barn er 30 kr, mens voksne må ut med det dobbelte. Klippekort for 12 besøk kommer på henholdsvis 300 og 600 kr. Da får du to gratis besøk, mens pensjonistene betaler barnebilletter. – Og ikke minst kan du bruke det velutstyrte styrkerommet i tillegg, understreker Fuglerud. – Og du kan være så lenge du vil.
På Drammensbadet er prisene følgende: 65 kr for barn, 85 kr for ungdom 13-17 år og 110 kr for voksne. – Vi har nok mistet noen ungdommer til det nye Drammensbadet, sier Fuglerud. - Men vi har også fått tilbake noen voksne svømmere.

Jarle Werner, en av vaktmestrene ved Skoleanleggene på Stoppen, tester ut en av apparatene på trimrommet. Foruten Werner Fuglerud er også Bjørn Haram ansatt i vaktmesterteamet der.

Forrige artikkel:Siste julebrev fra MalagaNeste artikkel:Smilte fornøyde
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Fredag 24. september 2010 17:50: svømmeren
Så flott at hallen er åpnet igjen. Får håpe det ikke er noe i ryktene om at hallen kan bli helt eller delvis stengt for publikumssvømming for at Lier kommune skal spare penger. Kanskje Liernett kan finne ut hva slags planer kommunen jobber med etter at man har pusset opp hallen for nesten seks millioner kroner.
Lørdag 25. september 2010 10:42: Redaksjonen, Torger Almaas
Liernett vil komme tilbake til planene for drift så fort som mulig, muligens tidlig i neste uke.
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode