Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: a3b31bd7055df5c5568344ff7c74c436

- Gladmelding til oss

Instruktør Per Larsen er lettet etter at Helsesportslaget og Bekhterevsforeningen kan opprettholde sine tilbud på lørdager neste år, men det blir mindre svømmetid for publikum -

- Vi setter stor pris på at kommunen har har tatt saken og følger opp det vi har pekt på, sier Per Larsen til Liernett i dag. - Vannaktivitene har en uvurdelig forebyggende effekt mot fysiske plager i kjøligere årstider, sier Larsen.

- Vi er kjempeglade og kjempefornøyde, sier Pål Lindtveit, leder i Lier Helsesportslag. - Våre medlemmer som er deltakere på lørdagene i Lierhallen har en høy gjennomsnittsalder, så et tilbud i kommunen er svært viktig å opprettholde. I morgen er det siste kursdag før hallen stenges for sommeren.

Morten Fuglerud, ved Lierhallen, sier at tilbudet til publikum for øvrig blir redusert til 15 timer uka fra høsten 2012. I tillegg vil billettprisene fra bassenget åpner etter årets sommerferie, øke med 10 kroner for både barn og voksne. Voksenbillett vil da koste kr 70, mens barn og pensjonister må betale kr 40. Men Fuglerud mener at prisene er svært konkurransedyktige i forhold til prisene ved Drammensbadet og Risenga bad.

Reduserte tilbud
- Kommunestyret i Lier har vedtatt at svømmehallen skal holdes stengt på søndager, med virkning fra høsten 2012. For kommende skoleår vil hallen ha åpent som nå, men billettprisene økes i høst, melder Lier kommunes hjemmeside. Videre heter det i vedtaket at det blir slutt på morgensvømming i hallen fra høsten 2012.

Svømmeklubben får mer bassengtid fra høsten 2012, 14 timer pr uke mot ni i dag.

Når nyordningen trer i kraft fra skolestart i 2012, vil skolene i Lier ha tilgang til bassenget mandag til torsdag fra kl 0830 til 13. På fredag varmes vannet opp, og da er det skole- og barnehagebarn med funksjonshemming som får svømme. Pensjonistene får en time fra 12 til 13, mens det også blir plass til babysvømming før publikum slipper til kl 15 på fredag.
.

Forrige artikkel:Eiksetraområdet bestNeste artikkel:Fortsatt utrygg søndagsparkering på Heggtoppen
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode