Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 8c3415dde99b371c21de6006009a4644

- KrF støttespiller for vanstyre

Bård E Strand og Arbeiderpartiet går i mot helgestengning av Lierhallen som Høyre. Ap får støtte av Frp.

- Lier AP ser videre drift av svømmehallen for alle slik det er i dag, som en utfordring for administrasjonens evne til å utnytte inntektspotensiale, mer enn et spørsmål om kostnadskutt. Tilbudet er ikke minst viktig i et folkehelseperspektiv, men også for enkeltgrupper, og det er dårlig offentlig forvaltning å redusere et tilbud etter at offentlige midler er brukt på oppgradering. Slik er det dessverre med mye i et Høyre-vanstyrt Lier. Et styre KrF er støttespiller for, skriver Strand i en epost til Liernett.

- Heldigvis er Lierhallen et av de kommunale svømmeanleggene i Norge som det fortsatt er vann i, og som det fortsatt vil være vann i. Lierhallen er mer enn 40 år gammel, og det vil derfor ikke være snakk om tilbakebetaling av eventuelle spillemidler, selv om hallen ble stengt, eller driftsinnskrenket, nå.

Alle i Lier vil på et eller annet vis bli rammet av de innsparinger som rådmannen nå legger opp til etter Høyre-flertallets manglende vilje og evne til å oppgradere og effektivisere kommunen i flere tiår.

Lier AP har to mål i arbeidet med budsjettet; Sosial profil på tiltak, og bærekraftige organisasjonsendringer som gir rom for gode tidsriktige tjenester.

Frp også mot stengning

- I det budsjettet Lier Frp skal fremme eller støtte, skal vi jobb for at Lierhallen skal driftes slik den er driftet i dag.
Det er viktig at Lierhallen er åpen for publikum i helgene, og at oppvarmingen om lørdagen videreføres.
Vi kan være med på litt økning i billett priser og en økning på leie pr time for å få dette til, uttaler gruppeleder Knut Eilert Sørnes til Liernett

Forrige artikkel:Siste julebrev fra MalagaNeste artikkel:Smilte fornøyde
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode