Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

- Høyre er garantisten mot eiendomskatt i Lier

Kommunal eiendomsskatt vil ikke bli innført, hvis velgerne fornyer Høyres mandat til å styre kommunen de neste fire årene, skriver Ryno Andersen, Lier Høyres leder.

Lier har ikke kommunal eiendomsskatt. Det vil heller ikke bli innført, hvis velgerne fornyer Høyres mandat til å styre kommunen de neste fire årene.

Det er kommunestyret som avgjør om kommunen skal ha eiendomsskatt. I 2010 hadde 309 av landets 434 kommuner innført denne skatten i hele eller deler av kommunen. Og den brer om seg. 33 nye kommuner har innført eiendomskatt bare siden 2007.

En skatt på hjem og hytte

Eiendomsskatten er en skatt på hjem og hytte, som er avgiftsbelastet nok fra før. Satsen for eiendomsskatten kan variere mellom 2 og 7 promille av takstgrunnlaget. Skatten blir ikke ubetydelig for den enkelte: Et hus verdsatt til 3,5 millioner vil gi en skatt på mellom 3 260 til 11 410 kroner i året avhengig av valgt skattesats.

En grunnleggende usosial skatt

Eiendomsskatten er usosial og slår inn uavhengig av inntekt og formue. De som særlig vil kjenne trykket fra eiendomsskatten, er barnefamilier med store utgifter, og enslige og pensjonister med dårlig råd.

Ser vi på inneværende stortingsperiode har eiendomsskatten i Høyre-styrte kommuner gått ned med 10 prosenten fra forrige kommunevalg, mens den i Arbeiderparti-styrte kommuner har økt med 24 prosenten. Arbeiderparti-styrte kommuner har i gjennomsnitt fire ganger så høy eiendomsskatt som i Høyre-styrte kommuner viser tall fra Statistisk sentralbyrå/Kostra.

Det har stor verdi at folk eier sin egen bolig, og da må skattesystemet støtte opp om denne verdien. Høyre arbeider derfor for å redusere eiendomsskatten og på sikt fjerne den helt.

Lier Høyre kompromisser ikke med eiendomsskatt. En stemme til Lier Høyre ved valget, er en garanti mot kommunal eiendomsskatt i Lier.

Ryno Andersen, leder Lier Høyre

Høyre Innlegg Kommunestyrevalg

6 kommentarer

Tirsdag 6. september 2011 12:52: Petter Dreier
Eiendomsskatt i Lier er lite aktuelt!

Det er litt av en garanti Ryno Andersen kommer med. Han sier Høyre er garantisten mot eiendomskatt i Lier? Så vidt jeg kjenner til er det bare ett parti i lier som går inn for eiendomsskatt, og det er ikke Lier arbeiderparti.

Når Ryno Andersen går ut og sier Høyre er garantisten mot eiendomskatt i Lier, skaper han et bilde som ikke er reelt. Hva er dette å garantere, når de fleste partiene er i Lier ikke går inn for eiendomsskatt?

Nei Ryno Andersen, velgerne slipper nok eiendomsskatt selv om den neste ordføreren heter Helen Justad eller Tonje Evju.


Mvh
Petter Dreier
Valgkampleder og ungdomskandidat
Lier AP
Tirsdag 6. september 2011 14:46: Espen Lahnstein
Dette er nok en sanhet med modeifikasjoner fra både AP og H
Det er ingen av samarbeidspartiene i dags flertall, som vil innføre eiendomsskatt. Så Høyres utsagn om at en Høyre er garantisten er snikk snakk. Den vil ingen av oss innføre. Herr Derier må samarbeide med SV for å ha sjans til å regjere. SV er for eiendomsskatt. Der vil AP evt. få et problem i budsjettprossesen. Det som er sikkert er at Lier SP ikke vil innføre en slik form for usosial skatt og at den personlige egendomsretten står vi sterkt på.

MVH

Espen Lahnstein
Leder Lier Senterparti
Tirsdag 6. september 2011 15:46: Mikal Lorentzen
I disse tider er det jo kjekt å gjøre det litt mer klart rundt et så heit tema som Eiendomsskatt. http://www.vg.no/nyheter/innenriks/valg-2011/artikkel.php?artid=10090309
Onsdag 7. september 2011 22:06: Bård Strand
Politikeres garantier følges dessverre ikke av en adgang til å hente penger i banken om løftet blir brutt. Men når Ryno Andersen her fremfører et medieutspill som taktikerne i Høyres sentrale partiorganisasjon har forberedt for han, er det skivebom for praktisk politikk i Lier. En praktisk politikk Lier Senterparti åpenbart ikke holder seg orientert om.
I Lier er det bare Lier SV som argumenterer for eiendomsskatt. Noen kjepphester må de jo holde seg med. Men ikke i et eneste av de budsjettforslag Arbeiderpartiet har fremmet sammen med, eller fått tilslutning til, fra SV har eiendomsskatt vært med.
Grunnen til dette er i første rekke at Lier kommunes økonomi er så dårlig drevet av H SP at det finnes gevinstpotensialer i lange baner for oss som ønsker å øke kvalitet og omfang på tjenestene i Lier. Vi behøver rett og slett ikke eiendomsskatten for å gjøre det, vi behøver bare et flertall for fornuftige nyordninger og nytt fokus på kommunal drift og organisasjon.
Høyre utgjør tvert om den eneste faren for at eiendomsskatt kan bli innført i Lier. Det vil skje i det marerittscenariet som kan oppstå dersom Høyre i Lier få fortsette med sløsing og manglende styring lokalt og Høyre sentralt igjen får vanstyre Kommunaldepartementet og kommunesektoren. Da kan Høyre sikkert motvillig, og like sikkert selvforskyldt, få behov for å balansere budsjettene ved å la innbyggerne betale et større bidrag rett i kommunekassa. Da skulle gjerne Andersens garanti vært signert av en bank.

Lier Arbeiderparti vil kutte kommunens driftskostnader og øke inntektene ved å reorganisere, sanere urasjonelle bygninger og strukturer og la kommunens ressurser delta i konkurranse på like vilkår. Ikke bare når vi må, men når vi kan. Fordi det er fornuftig, og fordi det gir mulighet for økte og forbedrede tjenester.

Stem for forbedringi Lier på søndag og mandag! Godt valg!

Bård Strand
Lier AP
Fredag 9. september 2011 10:36: Runar Gravdal
Svært urent trav av senterpartiets Espen Lahnstein.

SV er ingen forkjemper for å innføre verken eiendomsskatt eller andre skatter.

Men vi er for at bygda skal ha gode fellesskapsløsninger med klare og tydelige finansieringsløsninger som alle er kjent med når vi fatter vedtak om tiltakene.

Senterpartiet har også gitt uttrykk for det tidligere når det var snakk om å finansiere kulturhus.

Konsekvensen av å finne på lure finansieringsløsninger og teste ut om noen av de frivillige organisasjonene får til noe, er som vi har opplevd i denne perioden at kostnadskonsekvensene ramler i fanget på oss uten at vi har besluttet det. Da kan valget være eiendomsskattt eller ROBEK.

Og da viser erfaringen at Høyre og senterpartiet også velger eiendomsskatt.

Ihvertfall i andre høyrestyrte og senterpartistyrte kommuner.

Men selvfølgelig ikke i Lier. for der kaster heller Høyre kortene hvis det skulle skje. Eller.....?

Hovmod står nok fortsatt for fall Andersen.

Runar Gravdal
Lier SV
Lørdag 10. september 2011 08:29: Morgan Langfeldt
Vil vel bare si at FrP er vel det sikreste kortet hvis man er over gjennomsnittet opptatt av eiendomsskatt! Partiet for nedsettelse av skatter og avgifter og offentlige inngrep! FrP jobbet iherdig for å stoppe det uansvarlige økonomiske luftslottet kulturhus! Vi jobber med et fokus på kommunens kjærneoppgaver og ønsker konkuranse og effektivisering! Dette er ikke valgflesk, men en ansvarlig økonomisk politikk som vil minske Lier sin store gjeld! 1.200.000.000 nok. Dette vil gi oss en fremtid i Lier med muligheter for utvikling og trivsel! Stem på et parti som både tenker fellesskap og enkeltmenneske.

Flere saker fra arkivet

Høyresiden forvirrer velgere

- og et rungende nei til eiendomsskatt i Lier!

Fremad mot Høyre

Alt vel på Vestfronten.

Ny leder i Lier Høyre

Lier Høyre hadde besøk av Erna Solberg da Ryno Andersen ble valgt til ny leder på årsmøtet forrige uke.

Fortsatt blått flertall i Lier

Høyre gjør sitt beste valg noensinne og er fortsatt det største partiet i Lier, Arbeiderpartiet går mest frem, Fremskrittspartiet mest tilbake og Uavhengige Folkevalgte mister sin plass i kommunestyret.

Direktevalg i Lier igjen

Kommunevalget 2007 blir tredje gang det avholdes forsøk med direktevalg ved lokalvalgene, og Lier er igjen valgt ut som forsøkskommune

- Har ikke tenkt å la Høyre få en lett jobb

Lier Arbeiderparti er svært godt fornøyd med årets valgresultat. - Men noen vil kanskje kalle meg skamløs når jeg på vegne av Lier Arbeiderparti sier at vi med god grunn kan innkassere valgseieren, sier Petter Dreier.

- Om Liers tilstand og Høyres politiske regnskap

Ryno Andersen, leder Lier Høyre, svarer Lier FrP i dette innlegget.

Ikke-sosialistisk flertall ga sosialistisk flertall

Det konstaterer Ulla Nævestad og spør om valgordningen bør være slik.

Lier Høyre: Lokaldemokratiet under press

- Lokaldemokratiet må styrkes og statens makt over kommunene må reduseres, mener Lier Høyres leder, Ryno Andersen.

- Lier Høyre slipper for lett unna

- Jeg var på debattmøtet på Haugestad i går. En god debatt hvor spesielt Høyre, AP og SV gjorde en fin figur, skriver Petter Dreier i dette innlegget. Han er valgkampleder i Lier Arbeiderparti.

Tamt, men som forventet?

Valgkampåpningen ved Rådhuset mandag minnet mer om et hyggelig familieselskap, der de fleste var forsiktige i sine uttrykksmåter.

Fornyet tillit

- Arbeidet med Gullaug, veisaken og de store utbyggingssakene framover er tre saker som nok har vært avgjørende for at så mange stemte Høyre , sa Ulla Nævestad i ettermiddag

Høyre holder sine valgløfter

Innlegg fra Lier høyres listekandidat Ole Marius Evensen

To kvinner i førersetet

Etter Høyres fremgang blir som ventet Helene Justad ordfører, men noe uventet blir Venstres Nina E. Johnsen varaordfører -

- Grenseløs frekkhet fra Søren Falch Zapffe

Innlegg fra Mathias B. Dannevig (AP), fylkestingsmedlem Buskerud Fylke og medlem i Hovedutvalget for Samferdsel i Buskerud Fylke.

- Politisk barnehage

Innlegg fra Mathias B. Dannevig, Lier Arbeiderparti

Lier nesten på topp

Elevene fra Bærum fikk flest poeng med seg fra ungdomsskolen i fjor. Elevene fra Lier kommer rett bak, men må se seg slått av elevene fra nabokommunen Hole.

Maktskifte

- Liungene fortjener en forandring

- Den som intet sår, intet høster ...

Innlegg fra Mathias B. Dannevig (AP).

Ullas dag på Høyres årsmøte

Visst var det årsmøte etter et vellykket valgår, og visst fortalte Høyres generalsekretær Lars Arne Ryssdal om utfordringene fremover, men først og fremst var det Ullas dag.

Høyre: Må ikke tillate midlertidig drift

Lier Høyre krever at alle saker i forbindelse med mottaket blir gjenstand for politisk behandling i kommunen.

Halvannen milliard fra liungene

Skatteoppgjøret viser 1 480 064 018 kroner til felleskassa

Uroet over flertallspartiene

Arbeiderpartiets Bård Strand (tv på bildet) sikter til mangelen på holdning til konkurransemulighetene i et eiendoms- og byggemarked som flertallsvedtaket avslører ---

En milliard i skatt

10 542 liunger får tilbake, mens 2 075 må betale restskatt. Totalt betalte vi en snau milliard i skatt i fjor.

- Frivillighet bidrar til demokrati og gode lokalsamfunn

Innlegg: Høyres formål er å skape et samfunn der mennesker kan utvikle seg og utfolde seg.

Forlik i veisaken?

Terje Sagvolden (H) kommer med et motinnlegg til Dannevigs fremstilling i pressen av saken om RV23

Dette tjente medlemmene av kommunestyret

Hvilket partis representanter bidro mest til felleskassa i 2008?

Lier Arbeiderparti takker

Lier Høyre kondolerer AUF og arbeiderbevegelsen, og Lier Arbeiderparti takker for støtten partiet har mottatt fra mange hold etter de politiske terrorhandlingene i Oslo og på Utøya (bildet) sist fredag.

Lytter til idrettslagene?

Blir det en utvidelse av Lierhallen etter at mange tillitsvalgte og idrettsledere har uttrykt skepsis til planene om to gymsaler på Stoppen?

Mer kultur for pengene

Gruppeleder i Lier Ap, Bård E. Strand, begrunner her hvorfor han avviser en OPS-løsning for å få bygd et kulturhus.

Arbeiderpartiet større enn Høyre i Lier?

De siste ukene har Liernett spurt sine lesere om hvem som får deres stemme i kommunestyrevalget 2011.

Fraværende folkevalgte?

Lokalpolitikernes sviktende engasjement kan ha forståelig årsak.

Full krig mellom de største partiene

Liernett kommenterer valgkampen.

Fremtidens boligvinnere

Tilflyttingskommuner vil ha prisvekst, mens det vil gå motsatt for fraflyttingskommuner. I Lier forventes det en moderat befolkningsvekst.

- Trenger vi valg i Lier?

Dette spørsmålet stiller Lier Frp, (på bildet ordførerkandidat Knut Eilert Sørnes).

Andre løsninger koster mer

- Lier Høyre er glad for at et flertall i formannskapet støttet rådmannens forslag til vedtak om realisering av et kultur-/flerbrukshus i Lierbyen, skriver Høyres gruppeleder Søren F. Zapffe (på bildet), og karaktiserer Bård E. Strands innlegg som et sleivspark

Over en milliard i gjeld

Rådmann Hans-Petter Christensen (bildet) og politikerne har noe å gruble over når Lier kommunes gjeld vil øke betydelig de neste to år

Lierskolen - på tide med innholdsdebatt!

Kunnskapsløftet er innført, med målsetting for opplæringen i grunnskole og videregående skole, og et helhetlig 13-årig løp. I løpet av valgperioden ble det i st (...)

Høyredominans

Det gode valgresulatet har ført til at Høyre fikk samtlige fire ledere og to av nestlederne i de nye hovedutvalgene. Høyres Karl Bellen (på bildet) er blitt valgt til leder av det nye planutvalget

Oppfyller partiprogrammet

- Jeg registrerer kritikk for at Høyres gruppe opptrådte samlet under avstemmingen om kultur i Lierbyen, uttaler gruppeleder Søren Falch Zapffe som her imøtegår kritikken.

Lier Høyre vil rydde opp

Lier Høyre følger opp med blogg på Aktiv Liernett

Kaos på sosialistisk side

Det er underlig at venstrefolk stadig må forsvare seg eller avvise alle tenkelige og utenkelige regjeringskonstellasjoner.

Bred enighet om handlingsprogrammet

Gruppelederne fra fem partier har presentert fellesforslag til Handlingsprogrammet for 2012-2015. På bildet fra venstre: Brynhild Heitmann (Krf), Espen Lahnstein (Sp), Søren Falch Zapffe (H), Lars Haugen (Frp) og Nina E. Johnsen (V)

Flertall for kulturhus?

Gruppelederne for både Høyre og Kistelig Folkeparti uttaler seg positivt til å starte prosessen for bygging av kulturhus bygd på en OPS-avtale, men intet er avgjort før gruppemøtene er avsluttet på mandag --

- Har ingen anelse om hvor stor Ulla-effekten har vært

Arbeiderpartiet kan i likhet med Høyre være fornøyde med årets skolevalg, hvor de hver stakk av med 1/3 av stemmene. Men Petter Dreier (Ap) tror det skal mye til før de puster Høyre i nakken førstkommende mandag.

Kan signalisere kursen

Dersom Høyre velger et samarbeid med SP, Krf og V og utelukker FRP, mener jeg at det er signal hvilken kurs Høyre velger, sier Arbeiderpartiets Tonje Evju til Liernett.

Den lokale valgkampen utsatt til 22. august

De lokale partiene har kommet til enighet rundt hvordan valgkampen i Lier skal føres i 2011.

- Litt edruelighet, takk!

Søren Falch Zapffe (H) mener Petter Dreier (Ap) har fulgt dårlig med i timen.

- KrF støttespiller for vanstyre

Bård E Strand og Arbeiderpartiet går i mot helgestengning av Lierhallen som Høyre. Ap får støtte av Frp.

Nei til kulturhus i Lierbyen

En langvarig politisk prosess endte som foventet.

Kommunen har god økonomi

- Regnskapet for 2009 viser et overskudd eller et driftsresultat på 3.3 prosent, sier Søren Falch Zapffe, gruppeleder i Høyre.

Flere konkurser i Lier

Fersk oversikt over konkurshyppigheten i Norge viser at Lier kommer klart dårligst ut

Lier Høyre redegjør

- Samhandlingsreformen trer i kraft 1. januar 2012. Målet med denne reformen er at helsetjenestene skal foregår nærmere der pasientene bor, fastslår ordførerkandidat Helene Justad.

Vant valget, men hva med sakene?

Arbeiderpartiet har all grunn til å være fornøyd med valget, men betyr det noe for endringer for lierpoltikken de nærmeste fire årene?

En fornøyd gruppeleder

- Lier Høyre er svært tilfreds med helheten i budsjettet, sier Søren Falch Zapffe til Liernett

Tjener Ulla for lite?

Ulla tjener mindre enn sine mannlige kolleger og mindre enn den mannlige Rådmannen i Lier kommune.

SUTRETE

Jeg leste det innslaget i Lierposten for en stund siden, hvor ordfører Justad klager over at hun tjener for lite.

Smuler til de gamle

Lier bruker bare en femtedel så mye penger på pleie og omsorg som de beste.

Takk for tilliten!

- Nå skal vi gjør alt vi kan for å vise oss tilliten verdig, sier leder av Lier Arbeiderparti, Tonje Evju.

Partiene møtte pensjonistene

Det var mange argumenter, spørsmål og svar da Lier Pensjonistforening i går hadde samlet politikere fra de åtte viktigste partiene i Lier til debatt om eldrepolitikk i Lier.

"Close race"

Det knappe flertallet i formannskapet som ja til pol Liertoppen, viser at det vil bli en svært spennende avstemming i kommunestyret om halvannen uke

Hva er vitsen med et lokalt e-verk?

I følge gamle tradisjoner, så skal enhver kommune i Norge ha sitt lokale e-verk, som har til oppgave og skaffe innbyggerne strøm. Men etter at det ble åpnet for fri konkurranse på dette markedet i 1991, så har mange kommuner solgt unna sitt lokale e-verk. Etter det jeg kjenner til, så er visst Lier E-verk ikke av de tøffeste når det gjelder pris på strøm til innbyggerne, tvert om så ligger de i klassen for de rimeligste. Og dette er bra.

Sterk kritisk til saksvedlegg

- Dokumentene er politisk farget og i noen tilfelle feilinformerende, slik jeg ser det, uttaler Krf s gruppeleder Brynhild Heitmann før Tjenesteutvalget behandler saken vedrørende utredning av kommunal kontantstøtte.

Takket nei til Buskerud Kollektivtrafikk

Fra mandag 26. mars vil busstilbudet i Lier kuttes. Endringene påvirker både busstilbudet mellom Oslo og Lierbyen og mellom Sylling og Lierbyen/Drammen.

Lierelva over sine bredder

Broen over Åmotveien ble for lav for de store vannmassene tirsdag kveld. Se bilder og video på Liernett.

Dette betaler politikerne til felleskassa

Det er ett år til valget, og skattelista for 2005 er offenliggjort. Hvordan står det til med politikernes bidrag til kommunekassa?

Ulla med soleklar seier

Fikk over 64,1 % av stemmene! Og hun får også selskap av 18 partifeller i kommunestyret.

Må se helheten først

- At Bård E. Strand slenger ut sine kommentarer uten en gang å ha vært tilstede ved den muntlige orienteringen, finner jeg en smule useriøst, sier gruppeleder i Høyre, Søren Falch Zapffe.

Politikere ble vist bort

Høyres Arnt Holberg (på bildet) og hans partikolleger ble nektet å dele ut valgmateriell utenfor Kiwibutikker og RIMI

Stor publikumsinteresse

Forslag om skolenedleggelser, drift og bygging av haller og bygging av nye skoler og sykehjem trakk folk til kommunstyremøtet på Haugestad kveld --

Fylkestinget neste år?

Mathias B. Dannevig (62), markant Ap-politiker i Lier, satser på fylkespolitikken neste år -

Resultatet så langt

Høyre +3, AP +2, SV -4 og UF -1

Forhåndsstemmene opptalt

Høyre ligger godt an - mulig katastrofe for SV.

Riksvei, Lierstranda og skole

- Det er svært viktige saksområder for Høyre, sier Arnt Holberg (64), i gang med sin tredje periode som leder av lokallaget

Grønne Lier bevares uansett

Det tradisjonelle landbruket må vike når det må skaffes plass til folk og bedrifter som vil til Lier, men et nytt prosjekt sørger for at Grønne Lier skal bestå.

Vant over en sterk brite

Finn Olav Ulvund (16) fra Sylling vant en klar seier under en bokselandskamp i helga.

Umulig å sammenlikne forskjellige kommuner

Dette skriver rådmannen som svar på oppslagene om hvor lite penger Lier bruker på pleie og omsorg pr. innbygger.

Ap vurderer flere økonomiske kurer

- Det er ikke uten videre slik at det å utsette Kulturhuset er svaret på kommunens akutte økonomiske problemer, sier gruppeleder Bård E. Strand

Fortsetter nedbyggingen av omsorgsektoren

Det sier gruppeleder i Ap, Bård Strand (på bildet), etter vedtaket av Handlingsplanen

På husbesøk med Tonje, Petter, Martin og roser

Arbeiderpartiets ordførerkandidat Tonje Evju og valgkampleder Petter Dreier (bildet) delte i går ut roser i håp om at velgerne skal gi partiet mulighet til å sikre at Lier unngår Helene Justads privatiseringslinje.

Saken druknet i andre saker

- Dersom du ikke ønsker noe oppstyr rundt en sak, så gjør du som flertallpartiene gjorde med svømmehallsaken, uttaler Knut Røssum i Lier Arbeiderparti.

Vi sjekker partienes hjemmesider

Det er valg – hvilke saker er de viktigste på lokalpartienes internettsider?

Paradiset Sylling

- og en klem til Kari

Tre liunger i det nye fylkestinget

Høyre, KrF og Frp har 22 representanter i det nye fylkestinget, og har dermed sikret seg flertall. Trond Johansen fra Lier KrF er en av de tre liungene som har fast plass.

Pressemelding fra Utdanningsforbundet

GILHUSODDEN PROSJEKTSKOLE

Direktevalg av ordfører

Hvordan foregår direktevalget av ordfører i Lier?

Grønne Lier forsvinner

Mens det jubles over støtte til tøybleier, forsvinner de grønne liene i Grønne Lier bit for bit.

Hva stemmer liungene?

Her ser du hvilke partier innbyggerne i Lier kommune har ønsket inn på Stortinget de siste 20 årene

Lokalpolitikere på Aktiv Liernett

Lier AP, Lier FrP, Lier Høyre og Lier KrF har en ting til felles

Flere lærere og bedre eldrepolitikk

- Det mener jeg er en av de viktigste sakene ved årets valg, sier Tonje Evju, leder av Lier Arbeiderparti.

Næringslivet kunne møtt politikerne

Næringslivet var svakt representert da nøkkelpersoner fra de politiske partiene stilte opp på møtet som Lier Næringsråd arrangerte på Haugestad mandag kveld.

Terje Sagvoldens arroganse

Mathias B. Dannevig, leder i Lier Arbeiderparti, svarer på Sagvoldens (H) innlegg

Bli med på Liernetts sommerkonkurranse!

Liers vennskapskommuner i Danmark, Finland og Sverige er interessante og trivelige reisemål både på sommeren og andre årstider. Men hvordan kommer man seg dit?

Store penger i kultur

Forfatter Karin Fossum og musiker Bjørn Eidsvåg ser begge ut til å ha lagt et godt økonomisk år bak seg

Hvilket parti jeg ikke skal stemme på

Jeg er fortsatt usikker på hva jeg skal stemme men har lest igjennom valgprogrammet til alle partiene. Skole er viktig for meg og viktigst er for meg at Oddeval (...)

Om å ta konsekvensen av et valg.

I kveld var vi på folkemøte om kulturskolen. Der fikk vi høre frustrerte foreldre snakke om demokrati, og lokalpolitikere som lovet å prøve så godt de kunne. Dette er ikke noe nytt fenomen, heller en del av vårt lokaldemokrati. Man har alltid for lite penger, og når budsjettdebatten har vært nok ganger gjennom mediekværna, kommunemølla og et par folkemøter, stilner stormen.