Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: bddda868c94b4d70dd25569845f2f63d

Lier Arbeiderparti takker

Lier Høyre kondolerer AUF og arbeiderbevegelsen, og Lier Arbeiderparti takker for støtten partiet har mottatt fra mange hold etter de politiske terrorhandlingene i Oslo og på Utøya (bildet) sist fredag.

Lier AP takker for støtten
- Vi i Lier AP vil takke for all støtte og tilbud om hjelp til de berørte vi har fått etter de politiske terrorhandlingene sist fredag!

De som ønsker å signere i kondolanseprotokollen bes henvende seg ved Lier kommunes Servicetorg i rådhuset, Lierbyen, eller i 2.etasje på Folkets Hus i St. Olavsgate i Drammen, der den ligger ute, og hvor det er bemanning og også mulighet til å prate med noen.

For de som ønsker innmelding til Lier AP og Lier AUF, kan henvendelsene rettes til undertegnede på 98 24 92 33, eller til andre du kjenner i disse organisasjonene. Dere er hjertelig velkomne!

Vi oppfordrer også andre som ønsker å vise sin demokratiske politiske interesse og som har andre standpunkter og preferanser, til å kontakte det ønskede partiets organisasjon i Lier for innmelding der. Den samlede flora av demokratiske partier er motparten til den antidemokratiske terroristen.

Ved slik støtte til partienes arbeid, og gjennom å avgi stemme ved valg, viser man best avstand til hans holdning og handlinger.
Bård Strand, Lier Arbeiderparti

Lier Høyre kondolerer AUF og arbeiderbevegelsen
Vi reagerer med vantro og sorg på den meningsløse tragedien som har rammet mange unge i AUF og arbeiderbevegelsen.  Vi vil uttrykke vår dypeste medfølelse med de rammede og pårørende, og med arbeiderbevegelsen. Vi står sammen med dere.     
Dette er også et anslag mot hele Norge og ikke minst mot det politiske Norge. Nå er det viktig at vi i felleskap tar våre på våre demokratiske verdier.
Ryno Andersen, Leder i Lier Høyre

Forrige artikkel:Eiksetraområdet bestNeste artikkel:Fortsatt utrygg søndagsparkering på Heggtoppen
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode