Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 4f71c5677e660ac6b9d54b0195216ec6

Ikke-sosialistisk flertall ga sosialistisk flertall

Det konstaterer Ulla Nævestad og spør om valgordningen bør være slik.

- Først vil jeg konstatere at et ikke-sosialistisk flertall i valgurnene nok en gang har ført til et sosialistisk flertall på Stortinget. Slik er valgordningen i Norge, men bør den være slik?, sier hun.
- Som Høyre-representant er jeg veldig godt fornøyd med partiets resultat i Lier. 24.6 % er nest beste Høyre-resultat i Buskerud, kun slått av Hole hvor Høyre fikk 24,9%
Jeg merker meg også at Lier sammen med Hemsedal er de eneste to kommuner i Buskerud hvor Høyre fikk flere stemmer enn Frp på ikke-sosialistisk side.
Jeg er glad for at Høyre fikk to representanter fra Buskerud på Stortinget. Trond Helleland er en dreven og dyktig stortingspolitiker. Anders Werp kommer til å gjøre en like god jobb på Stortinget som han har gjort i ordførervervet i Øvre Eiker.
På landsbasis har Høyre gjort et godt valg. Fremgangen har kommet sterkt i løpet av valgkampen. Jeg tror dette har sammenheng med at Erna Solberg har stått fast på ønsket om et bredt ikke- sosialistisk samarbeid, og at hun har holdt solid fokus på Høyres hovedsaker og Høyres politikk.

Lier Høyre er meget godt fornøyd med oppslutningen om valget i Lier, sier leder Arnt Holberg.
- Valgdeltagelsen var på 78,7 prosent og Høyre i Lier fikk den prosentvise høyeste oppslutning av alle Buskeruds kommuner. Det er vi selvsagt godt fornøyd med. Det er faktisk en fremgang på hele 4,5 % for Høyre i Lier. Høyre er også så vidt større en Fremskrittspartiet i Lier.

Vi hadde som mål å få Anders Werp på Stortinget. Det målet er oppfylt, slik at vi også på det punktet er godt fornøyd.

Men vi er selvsagt, som alle de øvrige høyremedlemmer, ikke fornøyd med at det ikke ble en borgelig regjering med Erna Solberg som statsminister. Men når det er sagt, skal vi likevel glede oss over den store fremgangen partiet har hatt på landsbasis. Det har gitt oss troen på at en ny høyrebølge er på gang, og at vi ved neste korsvei kan komme i regjering på nytt.

Forrige artikkel:Ett år etter MangfoldsåretNeste artikkel:- Fikk brukt fysikken
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode