Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 1c28ba835ca3250bc46d994c88d37703

- Har et krystallklart regjeringsalternativ

Petter Dreier (Ap) svarer på Ståle Sørensens (V) innlegg om kaos på sosialistisk side

Les Ståle Sørensens innlegg her

For det første er det to ting Ståle Sørensen må skjønne når han mener det er rot på sosialistisk side. Regjering har sagt to ting, som er ganske klart og tydelig. For det første kommer ikke noen av de rødgrønne partiene til å stille noe som slags form for ultimatum til hverandre under valgkampen. Noe de borgeligpartiene gjør, som i tilegg skaper kanskje tidenes spagat i norsk politikk. Saker partiene er uenige om, skal forhandles ved en eventuelt rødgrønn seier.

Når det gjelder spørsmålet om oljeboring, gjør arbeiderpartiet som vi alltid har gjort på norsk sokkel. Først kunnskap, også ta et standpunkt. Det er rart at man reagerer på dette, når det er slik vi har gjort det på norsk sokkel de siste 30-40 år.

For det andre har arbeiderpartiet bare en Plan A, og det er å vinne valget med SV og SP. Stemmer velgerne på oss, vet de hva de får. Vi har et helt krystallklart regjeringsalternativ.

Det som er merkelig er at den borgelige siden krever at arbeiderpartiet skal fortelle om sin plan B, C og D, når man ikke engang på borgelig side klarer å legge frem en plan A. Vi kan ikke bruke tid og krefter på å planlegge alle andre mulige teorier, når planen i første omgang må være å vinne valget. Skulle vi rødgrønne tape flertallet. Så er det deres ansvar på Høyre siden som må fortelle velgerne hva som vil skje, og ikke arbeiderpartiet.

Mvh.
Petter Dreier
1.vara Lier AP

Forrige artikkel:Ett år etter MangfoldsåretNeste artikkel:- Fikk brukt fysikken
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode