Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

Øystein tapte

Etter fire runder med hurtigsjakk var det klart - ingen NM-tittel til Tranby.

Sjakk er best på nett. Følg Øysteins partier direkte her.

Etter delt førsteplass, først i NM - så i gårsdagens stikkamper tapte Øystein Bøyum Fossum NM- tittelen på målstreken.


-------------------------------------------------------------------------------------------

14:37 Antakelsen om teknisk feil viste seg å stemme. Øystein er i gang med fjerde parti. Dette kan han ikke tape. Uavgjort gir 2 nye runder - seier gir NM- tittel. Øystein har sorte brikker - betenkningstiden er 25 minutter pr. spiller + 10 sekunder pr. trekk.

15:28 Partiet er inne i en avgjørende fase. Mye vil være avgjort om noen minutter.

15:30 Øystein blir satt sjakk matt. Tittelen glipper.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

13:35 Øystein er i gang med tredje runde. Igjen skal det spilles 2 partier. Øystein starter med hvite brikker, hvilket betyr at han bør vinne. Uavgjort er heller ingen katastrofe, men da er han over på defensiven. Med tap vil dette bli veldig vanskelig.

13:40 Som i forrige runde har Øystein åpnet offensivt og fått ei åpen stilling. Det gir større rom for taktiske kombinasjoner.

14:16 Det er vanskelig for meg å se noen klare fordeler til noen av sidene. Jeg minner om at sort vil være godt fornøyd med uavgjort, mens hvit helst skal vinne.

14:24 Akkurat nå ser det vanskelig ut for Øystein. Stillingen ser veldig "remisaktig" ut. Kan Øystein hente opp noen triks i det spillerne igjen begynner å få dårlig tid. Faren er at man i iveren etter å vinne ei dårløig stilling roter seg bort og taper. Sort leder med en bonde og hvit har ingen ting i kompensasjon. Øystein kan muligens vinne en løper for en springer, men jeg har vanskelig for å se at det skal gjøre ting lettere.

14:30 en time spilt - nå vil snart en eller begge få det travelt, og da kan mye rart skje.

14:32 Da har det utrolige skjedd - spillerne har avtalt uavgjort både i denne matchen og i neste. De har full anledning til å avtale dette, men jeg har aldri sett man har avtalt uavgjort uten å spille et eneste trekk. Dette med forbehold om feil i overføringen fra lokalet.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

11.12 Da er spillerne i gang igjen. Øystein må vinne dette partiet og kommer til å angripe. Grunnen til at spillerne trekker så fort i starten, er at de har pugget åpningssystemer og kjenner igjen motstanderens trekk.

11.30 Øystein er godt i gang, og yter trykk på sorts svake bonde på c6. Bonden er svak fordi den ikke kan besjyttes av andre bønder. Om Øystein truer den med springeren på f3, vil han samtidig true den med løperen. Dette funker ikke nå, men det er et tema som henger i lufta og noe Urkedal må ta hensyn til. Jeg er ikke god nok til å skjønne dybden i sjakk på dette nivået, og kommentarer må derfor tas med ei klype salt.

11.34 Øystein byttet en springer mot to bønder. Springeren er i utgangspunktet mer verdt, men han har sikkert en plan med det. Hvis han flytter springeren på f3 ser det ut som om tårnet på a8 er i trøbbel. Urkedal er i trekket og må finne et forsvar.

11.41 Det ser ut til at Urkedal har parert truslen ved å jage Øysteins dronning unna. Kan Øystein stable opp et angrep på kongen?

12.03 Øystein har utliknet det materielle overtaket og er på offensiven. Dette ser bra ut!

12:14 Det er byttet av en del brikker. Øystein står klart best og bør vinne dette om han ikke bruker opp tida si.

12.17 Øystein lurer til seg enda et brikkebytte. Desto færre brikker på brettet - desto lettere å surfe inn dette.

12.20 Det har gått noen minutter uten aktivitet. Nå burde det være tidsnød og jeg regner med at vi enten har tekniske problemer - eller at Urkedal har gitt opp.

12:30 Og der er det bekreftet. Urkedal ga seg. Øystein utliknet. Vi gjør klar til ny kamp.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Han skal nå spille to og to runder med hurtigsjakk - en med hver farge, helt til en vinner er kåret. Om alt klaffer er han mester før middag.

10.11 Partiet er i gang. Øystein spiller første runde med sort, noe som vanligvis betyr at han vil være godt fornøyd med remis (uavgjort). I neste runde bytter de side, og om stillingen er lik etter to partier blir det nye to. Mesterskapet skal avgjøres i dag.

Øystein har litt bedre rating enn motstanderen Frode O. Urkedal, men det betyr ingen ting nå. Slike kamper er svært slitsomme, og utholdenhet er viktig. Det er også viktig å spise og drikke riktig for å holde fokus. Med den korte betenkningstiden skjer dette sansynligvis ved spillebordet.


10:40 Det er nå spilt 20 trekk. Desverre har vi ikke klokker på liveoverføringen, og kan ikke følge med tiden. Normalt havner en eller begge spillerne i "tidsnød" og da kan my rart skje. Rundt klokka 11 vil nok mye ha skjedd, hvis ikke er avgjørelsen like rundt hjørnet. Akkurat nå kan det se ut som om hvit står bedre, men som jeg tidligere skrev er jeg ikke kompetent til å vurdere sjakk på dette nivået. Sort har fått en litt lurvete bondestruktur (2 bønder etter hverandre i e-linja) og hvits løpere har mer handlingsrom. Ellers er C-linja åpen (ingen bønder) og et ypperlig sted for tårn. Jeg tipper at Øystein vil like å bytte vekk løpere, men ta dette med en klype salt.

10:48 Spillerne har byttet av alle tårnene.

10:52 Urkedal har vunnet en bonde, og leder nå på materiell. Som sagt vet vi ikke hvor mye tid spillerne har igjen, men en eller begge kommer ganske snart til å få det fryktelig travelt.  Urkedal prøver nå å utnytte overtallet på venstresiden av brettet (2 mot 1 bonde). Øystein har satt opp et forsvar, men brikkene hans har lite handlingsrom. Kan dette åpne for angrep på motsatt side?

11.00 De hvite løperne er byttet av. Øystein spilte løperen til G5 for å beskytte seg mot Dame til E8 som både ville truet konge og løper. Samtidig truer han bonden på e3.

11.01 Nå går det unna! Urkedal har fått en skummel fribonde og truer med å masjere den rett inn (for å få ny dame) - Øystein må komme opp med trusler. Dette ser ikke bra ut.

11.06 Øystein taper - eneste håp nå er en stygg feil, eller at Urkedal går tom for tid

11.08 Da er det klart. Øystein tapte første parti, og må nå vinne for å henge med. Det blir nok en kort pause før vi er i gang igjen.

Flere saker fra arkivet

Bøyum Fossum mot norgesmesterskap?

God start av Øystein Bøyum Fossum.

Ny sterk remis for Øystein

Med sorte brikker holdt Øystein Bøyum Fossum i går den antatt sterkere Israeleren Ido Porat til remis i VM i sjakk.

Øystein vant runde 4

Med sorte brikker slo Øystein Bøyum Fossum Tyrkiske Erdem Ates i fjerde runde av VM for ungdom.

Øystein klatrer på resultatlista

Etter seier over Gareth Oliver (Østerrike) i runde 7 og en sterk remis med sorte brikker mot Ong Kezli (Sverige), klatret Øystein Bøyum fossum oppover resultatlista.

Seier og tap for Øystein

I femte runde ble det seier for Øystein Bøyum Fossum. Øystein sto dermed bokført med hederlige 3 poeng etter 5 runder. I runde 6, tidligere i dag møtte han en sterkere spiller og tapte.

Øystein Bøyum Fossum med sterk turnering i Drammen.

Sjakkalliansen Buskerud arrangerte lørdag Master grand prix på Bragernes torg i Drammen. Eneste Liung i startfeltet var Øystein Bøyum Fossum. Den tidligere norgesmesteren var ikke blant favorittene, men slo godt fra seg.

Øystein avsluttet på 53 - plass

Øystein Bøyum Fossum avsluttet som nummer 53 i Sjakk-vm for ungdom, gutter 18 år. Etter tap og remis i de 2 siste rundene endte han på 5,5 av 11 poeng.

Bøyum Fossum på delt første i NM

Øystein Bøyum Fossum delte førsteplassen i juniorklassen under NM i sjakk.

Øystein Bøyum Fossum i UngdomsVM

Øystein Bøyum Fossum skal fra og med den 19. spille VM i sjakk for ungdom. Han er Norges representant i klassen for gutter 18 år.

Vant NM sammenlagt

Sandegutten Øystein Andre Smith som representerer NMK , Lier vant også siste konkurranse i NM-runden

Ledsager meldt seg

Øystein Tveten, som er svaksynt, kan se frem til opphold på Beitostølen i januar --

Fritidskontakt savnes

Svaksynte Øystein Tveten fra Egge mister den offentlige støtten til kjøp av tandemsykkel, hvis han ikke får fritidskontakt --

Sterk halvmaraton

Øystein Mørk (bildet) fra Lierskogen løp inn til en sterk fjerdeplass i sin klasse under Oslo Maraton i helga

Fritidskontakt søkes

Svaksynte Øystein Tveten (her th sammen med Jan Roger Kristiansen , DCK) trenger ny assistent som er en betalt jobb --

Juleferie i nabobygda

Det skjer lite på Lier-nett om dagen. Dette skyldes kort og godt at vi har tatt på oss et oppdrag i nabobygda.

Full fart på Sylling stadion

- og fornøyde deltakere i alle klasser under årets Kanada Rundt

Bøyum Fossum med 1/2 av 2 poeng så langt

Øystein Bøyum Fossum har hatt en treg start på VM. Etter 2 runder har han ett tap og en uavgjort.

Stor løpsfavoritt

Mye tyder på at situasjonen blir den samme for Øystein Mørk i morgendagens Kanada Rundt i Sylling, som i fjor. Da så han ikke mer til konkurrentene i det han passerte Kyllerud.

Øytsein Bøyum Fossum vant mot Kvisla

Han utlignet med det Frode Urkedals forsprang - nå venter hurtigsjakk.

Drammens frivillighetspris til Liung

Øystein Remme og Megabandet ble hedret i dag.

Trimmer som savner jobb

Svaksynte Øystein Tveten (th på bildet) holder seg i god fysisk form som kan brukes på en jobb ---

Premierer raske tenåringer

Fire ganger vinner av Kanada Rundt, Øystein Mørk, har tatt initiativet til å stimulere unge løpstalenter i det tradisjonsrike gateløpet i Sylling.

Suveren seier igjen

- Etter rykket opp Tronstadbakkene var det ingen tvil. Øystein Mørk vant Kanada rundt med klar margin.

Hvor er de andre?

Her er "Kongen av Kanada rundt", Øystein Mørk, ensom i teten etter 3 km, i det han passerer rundkjøringa i Kyllerud

Best av seniorene

Øystein Mørk fra Tranby ble kun slått av junioren Ferdinand Kvan Edman i Landfallhytta opp i kveld.

Fjorårets beste er klare --

Både Øystein Mørk (på bildet) og Gjermund Sørstad har trent bra foran tirsdagens duell i Kanada Rundt i Sylling

Gratis opphold på Beitostølen

Svaksynte Øystein Tveten fra Egge har fått innvilget opphold på Beitostølen, men mangler ledsager --

Trenger fritidskontakt

Svaksynte Øystein Tveten på Egge trenger en turkamerat til å følge han på sykkel- og skiturer

Pokaloverrekkelsen

Årets vinner av Kanada Rundt, Øystein Mørk, fikk vandrepokalen av fjorårets vinner, Gerhard Corneliussen etter Ryeløpet sist helg.

Mot rekorddeltakelse

Over 200 deltakere med rekordinnehaverne Kjersti Caroline Danielsen og Øystein Sylta i spissen er påmeldt til Eggekollen Opp i morgen.

Vanvittig oppvisning på Lyngås

Lørdag 4. september var det duket for det som nå blir den fjerde NM finalen i Free Style Motocross. I år som i fjor skjedde det på FMX banen på Lyngås. Også for fjerde gang var det regjerende norgesmester Ailo Gaup som tok NM seieren, men i år måtte han dele førsteplassen med Øystein Kjørstad som er velså dyktig som Mr. Gaup i FMX.

Seiersikker nederlender best

Gerard Cornelissen (tv på bildet) hadde kommet til Sylling for å slå tidligere trippelvinner Øystein Mørk (th) fra Tranby --

Pengedryss til Lier-skolene

Kunnskapsminister Øystein Djupedal (SV) gir 1,8 millioner kroner til åtte skoler i Lier og Kongsberg

Nå skjer det store ting i Drammen.

I disse dager planlegger flere av verdens beste sjakkspillere turen til Drammen. I toppen finner vi verdensstjerner som Antoaneta Stefanova – regjerende verdensmester for kvinner og Aleksander Khalifman verdensmester 1999-2000. De lokale håpene kommer nok ikke til å stjele like mye oppmerksomhet, men både Øystein og Atle Bøyum Fossum kan ta et steg videre i karrieren. Her får de i hvert fall skikkelig match.

Øystein Bøyum Fossum tatt ut på landslaget

Sjakktalentet fra Tranby skal representere det norske juniorlandslaget i den kommende firelandskampen.

Suverene vinnere

Både Øystein Mørk eller Silje Bæra Hørthe kunne lett innkassere nye premier i Kanada Rundt i Sylling.

Kanada Rundt 2006

Øystein Mørk fra Tranby vant årets Kanada Rundt

NM-gull til Silje Bæra Hørthe

Løpstalentet fra Sylling vant juniorklassen i terreng-NM på Jessheim lørdag

Klart for idrettsfest

- Se der, sier Nils Haugen i Gårdsgutta. Han lover topp forhold til morgendagens Eggekollen opp.

Fyrverkeri av lys og lyd

I anledning 50-års jubileet til Tranby skolekorps var alle skolene på Tranby og Lierskogen invitert til en storslått Blues Brothers konsert i Tranbyhallen. Og skolekorpset leverte - igjen.

Løperfest under Kraftkollen

Øystein Mørk fra Tranby var som ventet suveren, men det ble også en stor seier for Sportsklubben Kraft i dag. En stor seier også for arrangøren.

Ny remis til Bøyum Fossum

Øystein Bøyum fossum sikret seg et nytt halpoeng i Vm tredje runde

Lier Maraton

- med undertittelen Nils Haugens æresløp

Besto manndomsprøven

Landslagsmannen Øystein Sylta satte løpsrekord og var imponert over arrangementet

Fine prestasjoner på Beitostølen

Selv om liungen Øystein Tveten måtte avbryte oppholdet på Beitostølen i midten av januar på grunn av sykdom, kunne han likevel fornøyd fullføre tre distanser under årets Ridderrenn.

Utrolig følelse

Det sa Jørn Huseby fra Baneveien etter han gikk til topps for første gang, og Team Honda hadde gjort så gode prestasjoner i NM-runden på Elgane sist helg.

Utspilt nok en gang

- De rykket opp to år tidlig. Det må trenes dobbelt så mye for å holde elitenivå, var trener Dragoljub Ilic klare kommentar etter at Lier Volleyballklubb tapte 0-3 for seriemesteren Kristiansund i Syllinghallen i årets siste eliteseriekamp.

Brødrene Henriksen hamlet opp med Norges beste sjakkspillere

Liertoppen og Tempo sjakklubb fra Drammen, arrangerte i dag en sjakkhappening av de sjeldne. Vår beste sjakkspiller gjennom mange år og kometen Carlsen på 13 spilte mot publikum på Liertoppen.

Alternativ idrettsdag

Torsdag i forrige uke hadde 6. trinn på Heia skole mangekamp på Tveitabanen.

Liers gjemte perle

I flotte landlige omgivelser i grønne Lier ligger en gård, Renskaug Vertsgård.

Norges cup 3 runde på ATV i Molde lørdag 25 august

I helgen gikk startskuddet for den tredje runden i Norges cup på ATV i Molde. Helgen samlet hele 132 startende av stort og smått

Flere rekrutter

Øystein Mørk var suveren i år, men flere nye løpstalenter dukker opp. Se bildegalleriet fra Kanada rundt.

Sølv i Oslo maraton

Gjermund Sørstad fra Lier løp inn til andreplass i helga

Og engler daler ned i skjul.

Jeg sitter med en varm kopp kaffe og nyter noen grader minus, mens jeg tenker på det som kunne vært.

Slo i alle fall Jens Arne --

Det sa Arne Christoffer Sand (midten) om gamlekompisen og skiesset (til venstre), men Kristian Horntvedt (til høyre) fra Stokke slo dem begge med sin tredjeplass.

Satte ny løpsrekord

Svensken Martin Johansson var suverent best i Eggekollen opp i dag, men lokale utøvere hevdet seg godt.

Ny pers og klasseseier

Silje Bæra Hørthe fra Sylling løp inn til femte beste tid i kvinneklassen under Sentrumsløpet

Best sammenlagt

Sterk innsats av Lier IL s skiskyttere i helga: Kristian Killingberg, (på bildet) ble kåret til beste løper med en 5. plass og en 7. plass, mens lagkamerat Brage Malm Monstad oppnådde en 6 plass i konkurranse med over 100 skiskyttere under Hovedlandsrennet i helga.

Superplate fra Remme Brothers Band

Lierbandet RBB setter seg selv på kartet med fantastisk plateprosjekt.

- En glede å være leder

Det sa Robert Blåhella til Liernett under Bluesklubbens 10-årsjubileet på Vestre Renskau Gård, der han mottok æresmedlemskap.

Rekorddeltakelse på lørdag?

Dag Bern med sønnen Jonas Bern og Magnus Stokke testet løypa "Eggekollen opp" på lørdag og Henrik Hellersmo (bak) og Nils Haugen (th) fra arrangøren Gårdsgutta håper på ny suksess --

Favorittseier i kvinneklassen

Kjersti Karoline Danielsen (th) fra SK Vidar kopierte seieren og nest beste løper i fjor, Silje Bæra Hørthe fra Sylling måtte dessverre melde forfall, men Silje ble belønnet med stipend etter Eggekollen Opp.

Vanvittig oppvisning

Freestyle på sykkel i verdensklasse

Full pott for ATV-kjøreren

Ikke bare vant liungen Tor-Erik Wam Norgescupen 2010, men han kjørte inn til seier på siste runde med 200 poeng av 200 mulige.

I stadig utvikling

Tone Bergflødt og Øystein Narjord på Renskaug vertsgård tilbyr nå kortreist mat to ganger i uken.

Pressemelding fra Lier Volleyballklubb herrer elite

Denne helga har vi spilt 3 treningskamper mot 2 andre elitelag og ett førstedivisjonslag. Kampene har gitt oss mye nyttig erfaring og god trening frem mot seriestart neste helg!

SpaBra nærmere opprykk etter storseier i lokaloppgjør

SpaBra slo Lier 7-1 på hjemmebane lørdag, og nå vil målforskjellen kunne vise seg å være avgjørende når sesongen avsluttes neste helg.

Sterke skiskytterprestasjoner

Det ble seier til Øyvind Groseth (th), tredjeplass til Vebjørn Evjen (tv) og andreplass til Anders Brun Hennum, og flere fine plasseringer for lierløperne under Østlandsmesterskapet i helga

Ny pers i Ridderrennet

Øystein Tveten fra Lier deltok for sjette gangen. Denne gangen måtte han nøye seg bare 20 km, her sammen med sin ledsager Bjørg Anita Riste. Det var som kjent vanskelige snøforhold.

Liungen til Asker med lua i hånda.

Liungen stilte i dag med nesten like sterkt lag som de gjorde da de spilte jevnt med Asker i fjor. Asker har byttet ut stjernene med ungjenter fra rekruttlaget. Liungen kom fra overbevisende seier i serien, Asker kom fra et sørgelig tap. Du verden for juling vi fikk.

- Har brukt de samme skoa hvert år

- Jeg har brukt de samme skoa hvert år under Eggekollen Opp. Det er 35 sekunder differanse mellom det beste og det dårligste løpet, sa Geir Egge fra Drammen før start.

Reistad g91 – Strømm

Reistad og Strømm møttes tirsdag til et oppgjør der det ikke var noen tvil om hvem som var favoritter. Strømm som ligger på bunnen av tabellen skulle spille mot serielederne Reistad.

CD SLIPP fra Remme Brothers Band

Vi har den glede å presentere Remme Brothers band’s nye cd”

Brakseier i Norgescupen

Til tross for problemer med bremser, var ATV-kjøreren Tor-Erik suveren på Bjørkelangen i helga.

Flere løpsalternativer

Det tilbyr løpsleder Per Morten Krogh som håper på fine forhold for de påmeldt 272 løperne, et stort antall barn og trimmere under Kraftløpet på søndag.

Ensom i tet

Øystein Mørk fra Tranby stakk tidlig av fra de andre i Kanada rundt i kveld

Sjakkmesteren på Heia

Aryan Tari (i midten) gleder seg over det gode klassemiljøet på skolen når han ikke er på farten for å teste sitt talent.

Nå roer du deg ned.

Da jeg våknet i åttetida, var bilen dekket av snø. Ingen ting er som å starte en lørdag med kald og våt snømåking. Litt for sent ute til en avtale stresset jeg ut, fikk varme i motoren og snøen av bilen. Da jeg igjen åpnet døra på førersida for å sette meg inn fikk jeg nakken full av snø. Lettere ilter satte jeg i å forbanne hele vinteren. Til slutt så jeg vel hvor dum jeg var og fikk roet meg ned med en kopp kaffe.

Jan Auen brukbart fornøyd

- Hesten liker ikke at hinderne står for nær veggen, sa Liers Jan Auen Hafskjold etter 19. plass i søndagens Grand Prix innendørs

Katte i grillen.

En kveld blant drømmere, drankere, rustne herrer og noen jenter fra Tranby. Drømmere & Drankere er et lokalt band, med lånte melodier og selvproduserte tekster. Lørdag kveld underholdt de et kravstort og bortskjemt publikum på Tranby pub.

Tok Union Scene med storm

Det var kun ståplasser å oppdrive på Tranby Skolekorps store Blues Brothers konsert på Union Scene i Drammen søndag kveld.

Juletoner i Tranby kirke

Bygdas eldste korps, Hennummusikken, med gjester inviterer til julekonserter i Tranby kirke førstkommende søndag.

Kommer tid, kommer råd

Jeg sitter i skrivende stund på Praha internasjonale flyplass. På grunn av en ganske smal smak i reiser, har jeg det med å havne her. I skrivende stund er jeg p (...)

Lyktes ikke i nordisk

Sindre Jansson Haverstad (bildet) var et stykke bak teten under sprinten i skiorienteringsmesterskapet i Sverige

Førstedivisjon neste år?

- Jeg har stor tro på at Reistad rykker opp, sier Erik Bjørnstad som har noen av sine gamle håndballelever involvert i kvalifiseringa i Bergen helga

Furumomila 2005

Martin Bekken Nilsen 13 år fra Sylling IF løp inn til knalltid på 5km på Furumomila lørdag . Tiden 18.14min holdt til en 7 plass i klassen 12-16 år. Det var totalt med 53 stk i klassen, her er en gutt som kommer til å få mange gode resultater fremover.

Miljøvernprisen til vertsskapet på Vestre Renskaug gård

Miljøbevisst landbruk gir gevinst på mer enn en måte. Lier kommunes miljøvernpris gikk i år til Øystein Narjord og Tone Birgitte Bergflødt. Prisen ble overrakt av ordfører Ulla Nævestad. Og de fikk den for sitt miljøarbeid hvor de satser på økologisk produksjon, fornybar energi og bevaring av kulturlandskapet.

Gjentok fjorårsbedrifen

Øystein Mørk fra Tranby sørget for lokal seier i Kanada Rundt i kveld

Lier Volleyballklubb herrer elite

Bortekamper lørdag 12.11 mot Kristiansund og søndag 13.11 mot NTNUI Dragvoll(Trondheim)

- Mitt beste renn

Det sier Brage Malm Monstad, svært fornøyd etter at han vant 16-årsklassen i konkurranse med 100 skiskyttere på Kvalfossprinten på lørdag i Holmenkollen.

6000 kr til barneavdeling

Heia skole har samlet inn penger på joggedag og triathlonløp.

Topplasseringer i Sverige

Under et sekstimers lagkonkurranse tok Tor-Erik Wam, Jørn Huseby og Bendik O. Johnsgård på Meren ATC s førstelag en tredjeplass, mens andrelaget ble nr 5.

Avslutningen av fotballsesongen 2007

Hvordan går det med de lokale lagene?

Sylling Sangkor og Lier Janitsjar i Frogner kirke

Alle kor og korps med litt respekt for seg selv arrangerer julkonserter. Noen ganger holder de konsert sammen, slik tilfelle var i Frogner kirke 11. desember.

Sølv i junior-NM

Løpstalentet Silje Bæra Hørthe fra Sylling tok andreplassen i lørdagen NM i terrengløp for junior

Tora Eidsvåg vant førsteprisen

Talentiade ved Sylling skole.