Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 017ea39f265e0edee32425858041af28

Vanvittig oppvisning på Lyngås

Lørdag 4. september var det duket for det som nå blir den fjerde NM finalen i Free Style Motocross. I år som i fjor skjedde det på FMX banen på Lyngås. Også for fjerde gang var det regjerende norgesmester Ailo Gaup som tok NM seieren, men i år måtte han dele førsteplassen med Øystein Kjørstad som er velså dyktig som Mr. Gaup i FMX.

Med halsbrekkende triks som blandt annet baklengs saltoer, supermann triks hvor man flyr i luften etter sykkelen og triks der man står på hendene på sykkelen i utrolige høyder bare for å nevne kun noe av det som skjedde. I fjor var det kun Ailo Gaup som hadde lært seg å ta backflipp, men i år var det nesten alle som tok backflipp.

FMX startet som kun en liten ting her i norge i 2001 da det ble holdt NM på kirketorget i Kongsberg. Etter dette har det bokstavelig talt tatt helt av. FMX har blitt utrolig mye mer populært de siste årene. FMX har også blitt en del av det populære X-Games i USA. Ailo Gaup vant VM cupen i år og har dermet hevet statusen sin som kjører til en av verdens beste.

Det var mye historie som ble skrevet på denne lørdagskvelden. André villa tok sin egen vri på backflippen ved å lande uten å ha hendene på styret! Helt villt. Større histore ble det skrevet da Øystein Kjørstad ble den første i Europa som tok backflipp fra 22 meters hold, detter er utrolig langt.

Gaup imponerte stort med å ta en \\\"Backflipp NacNac\\\" det vil si at man tar en baklengs salto med den ene foten opp og helen i lufta.

Alt i alt ble det et utrolig arrangement med mye showing fra utøverne. I år hadde FMX gutta besøk av tyske Sebastian Wolter og svenske Daniel Bodin som til og med hadde med seg sin egen supertergjeng.

Til slutt endte resultatene på arrangementet opp med at Ailo Gaup og Øystein Kjørstad delte førsteplassen, og André Villa tok tredjeplassen. Sammenlagt i NM var det Ailo som tok førsteplassen, Kjørstad på andre og André Villa på tredje.

Forrige artikkel:FotoutstillingNeste artikkel:Lier-nett kommer til å forsvinne snart!
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode