Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 8aa23664d7a95623858b2aab029886f7

Ble overivrig

- Det går ikke an å "miste hodet" på denne måten, innrømmet ATV-kjøreren Tor-Erik Wam etter utforkjøringen som kostet han pallplass under det danske mesterskapet.

Annen runde i DM ble kjørt på Dalbanen i Danmark rett nedenfor Ålborg i helgen.
Fjorårets unge Norgesmester Tor-Erik Wam fra Lier var selvfølgelig på plass med høye ambisjoner.

Tidskvalen gikk greit, og Tor-Erik kjørte inn til 2. startposisjon.

Starten på første heat gikk også bra, og Tor-Erik kom ut som nummer 5 eller 6. Han kjørte seg så opp til en 3. plass i 7. runde, men da ble heatet rødflagget og stoppet fordi en av de danske sjåførene hadde hatt en stygg velt og brakk ryggen. Siden rødflagget kom i 7. runde, er det den 6. runden som teller, og da lå han på en 4. plass.

Grinden falt for andre heat, og han fikk en bra start. Kom ut som nummer 3 i første sving og håpet at de to første ikke tok det første dobbelthoppet. Det gjorde de ikke, og Tor-Erik kunne kline til på yttersiden og hoppe forbi. Det gikk fint, og da step down (en trapp som går nedover) kom, var han nesten sikker på at de andre ikke kom til å hoppe ned denne. Det stemte, og han fikk en fin luke. Etterpå ble Tor-Erik litt overivrig og dro ut i en sving. Måtte gå av ATV-en for å få den på banen igjen. Dette var ikke tilgivelig i førerens øyne – Det går ikke an å miste hodet på denne måten, bemerket han.

Fem sjåfører passerte mens han holdt på med å få sykkelen på banen igjen. Litt forbannet over seg selv startet han opphentingen. Plukket opp 3 førere før målflagget kom og endte til slutt på fjerdeplass sammenlagt.

Grei nok gjennomkjøring, men fjerdeplass er ikke bra nok når målet er pallplass for Tor-Erik. Så nå har han full fokus foran neste løp i Danmark om 14 dager.

Tor-Erik fikk dessverre ikke kjørt første runde i DM pga. skoletur til Frankrike, men målet i år er å kjøre alle de gjenstående DM-rundene og alle Norgescup- og NM-runder.

Så skal han ta for seg Nordisk, som går av stabelen i Sverige i år. Målet er også å få med seg fire av EM-rundene. To går i Tyskland og to går i Danmark, men der må teamet se litt an på hvor mye som er igjen av budsjettet for sesongen. Det ene som går i Danmark er imidlertid allerede plottet inn på agendaen.

Tor-Erik Wam i aksjon under det danske mesterskapet i helga. (Foto: Privat)

Forrige artikkel:Eiksetraområdet bestNeste artikkel:Fortsatt utrygg søndagsparkering på Heggtoppen
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode