Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 1848b81a26dd4ae6777bba0215245587

Fornøyd med annenplassen

Men ATV-kjøreren Tor-Erik Wam fra Lier var ikke fornøyd med fjerdeplassen sammenlagt etter at det åpne danske mesterskapet ble avsluttet med siste runde i helga.

Siste runde av DM 2010 i ATV ble kjørt i Padborg i Danmark.

Været var bra, så forholdene var som de skulle. Treningen gikk greit, til tross for at Tor-Erik slet med forkjølelse.

Tidskvalen gikk også greit, Tor-Erik kjørte seg inn til en 2. plass og fikk da velge et bra startspor i første heatet. Starten gikk, han kom ut som nr. 7 og var ikke spesielt fornøyd med det; skal man være blant de beste i DM må man gjøre en bedre start. Det er mange gode førere, så det er ikke lett å
komme forbi. Har man imidlertid gjort en dårlig start må man bare prøve å kjøre seg oppover. Tor-Erik startet klatringen og plukket én etter én. Til slutt var det bare én mann igjen, men han lå for langt fremme til at Tor-Erik kunne gjøre noe med det. Dermed ble det en 2. plass i dette heatet.

I andre heatet kom han mye bedre ut enn i første. Inn i første sving var han nr. 3, og dette lovet bra. Etter noen runder var han oppe på andreplass. Nå gikk det fort. Men med ett begynte ATV-en å krangle. Den fikk noen fuskeslag, og det var nok til at Tor-Erik datt ned til en 4. plass. Brått sluttet fuskingen, og han fikk fart på sykkelen igjen og kjørte seg opp til annenplass på nytt. Men dette var tydeligvis ikke dagen. Fuskingen kom tilbake, og han raste ned til en 4. plass på nytt. Nok en gang opphørte problemene, og da var det bare å gi full gass. Denne gangen gikk det bra. Han kjørte seg på nytt opp til en 2. plass, og dette holdt inn til målstreken.

Det ble andreplass også sammenlagt denne dagen, og det er Tor-Erik fornøyd med. Totalt i det Danske Mesterskapet 2010 ble han nummer fire. Målet i år var imidlertid å stå på pallen i sammendraget, og når han ikke klarte det kan ikke den ambisiøse unggutten si seg helt fornøyd.

Tor-Erik ser imidlertid fremover til sesongen 2011 og nye toppresultater!

Les mer her: www.tor-erikwam.no

Forrige artikkel:Siste julebrev fra MalagaNeste artikkel:Smilte fornøyde
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode